• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da li Pešić i dalje hoće da se ABA liga razmontira?": Petrović se javio i "pecnuo" selektora Srbije!

Autor Dragan Šutvić

Aco Petrović oglasio se zbog spekulacija oko Svetislava Pešića i Dubaija.

 Aco Petrović proziva Svetislava Pešića  Izvor: MN Press/Kurir/Dado Djilas

Svetislav Pešić je pred meč Srbije i Finske izjavio da je "Srbiji potrebna profesionalna liga i da su na Kupu vidjeli kvalitetne ekipe". Na taj način aludirao je da srpskim timovima nije potrebna ABA liga i da bi domaća liga bila dovoljno jaka i konkurentna. Sve to rekao je u jeku spekulacija oko toga da bi mogao da preuzme Dubai.

Tim koji bi naredne sezone trebalo da se takmiči baš u ABA ligi i Evrokupu i da čeka mjesto u Evroligi. Zbog svega toga oglasio se Aco Petrović. "Interesuje me, jer se po medijima proširila vijest, da li je tačno da bi gospodin Pešić trebalo da postane trener Dubaija koji bi trebalo da igra u ABA I Evrokupu. Ukoliko jeste, da li Pešić i dalje ostaje pri ideji da se ABA razmontira?", upitao je Petrović, čuveni hrvatski trener i košarkaš.

Dobio je veliki broj komentara tim povodom, neki su se složili sa njim, neki su bili protiv, a bilo je i onih koji su spomenuli da treba da posluša i riječi selektora Srbije. On je poslije pobjede protiv Finske pričao baš o tom detalju i mogućnosti da sjedne na klupu novog tima.

"Čujem i ja to, je*i ga, priča se, svi znaju i brinu tuđu brigu. Ništa se tu ne dešava. Pred reprezentacijom i predamnom su Olimpijske igre. Šta će se posle toga dešavati? Ne znam. Imam nekoliko ponuda, ništa ne planiram zaista. U mojoj familiji sam ja do sada odlučivao, sada će oni da odlučuju za mene", rekao je Pešić.

Usledilo je i direktno pitanje na konferenciji u vezi razgovora sa njima.

"Koliko ja znam nema nikakvih pregovora, niti sam ih ja započeo. Bilo je i nekih ponuda iz evroligaških klubova tokom sezone, ali sam odlučio da ispred stavim igrače i Olimpijske igre. Nemam drugih planova osim toga, ne foliram se tu nešto. Ne znam ni da li ću uopšte da budem trener. Imam u Dubaiju prijatelje, pomažem im koliko mogu, a da li ću da budem trener, to ne znam", zaključio je Pešić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC