• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Centar Efesa pred meč u Areni uhvaćen sa ljepoticom: Napada Partizan, ali prije toga izveo odbojkašicu u grad! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tibor Plajs je proveo vrijeme u Beogradu u druženju sa Kimberli Drevnjok.

 Tibor Plajs je proveo vrijeme u Beogradu u druženju sa Kimberli Drevnjok Izvor: Instagram/kimberlydrewniok

Poslije najduže pauze koju smo imali u evroligaškoj sezoni, Partizan takmičenje nastavlja duelom sa Anadolu Efesom u 20.30 u "Beogradskoj areni", a među prvotimcima dvostrukog prvaka Evrope bio je i centar Tibor Plajs. Njemački reprezentativac je iskoristio vrijeme da se vidi i sa jednom odbojkašicom! 

Kimberli Drevnjok je 26-godišnjakinja koja je nedavno pojačala Radnički Novi Beograda, a do nedavno je bila reprezentativka Njemačke. Nastupala je za Skandići u Italiji, Miluz u Francuskoj, Potsdam, Šverin, Berlin i Visbaden u Njemačkoj i turski Sarijer, a odnedavno je u Beogradu. 

"Provela sam sat vremena sa ovom predivnom dušom i moje srce je puno radosti. Tiboru Plajsu sam toliko nedostajala da se pobrinuo da njegov tim igra u istom gradu gdje sam trenutno", napisala je prelijepa Kimberli i postavila sliku sa Plajsom.

Pogledajte kako ona izgleda: 

Kada je došla u Radnički ekipa je bila bez pobjede u domaćem prvenstvu, a od tada su upisani trijumfi nad Jedinstvom i Omladincem, a sada im slijedi odlazak na meč sa Klekom i posljednja šansa da se pobjedom dođe do šanse da se opstane u ligi.  Nekoliko sati pred meč Efesa i Partizana ona se družila sa Plajsom i vidjeli smo da su odbojkašica i košarkaš u sjajnom raspoloženju. 

Osim odbojkom, Kimberli Drevnjok se bavi i modelingom i humanitarnim radom, a miješanog je porijekla jer joj je mama Njemica, a otac iz Toga. Zbog toga sanja o posjetama Africi i ne samo o tome. 

"Oduvijek sam sanjala da napravim odbojkaški kamp u Togu u Africi, odakle potiču moji korijeni. Moja mama je Njemica, otac je Afrikanac, a ja sam odrasla u Njemačkoj. Još nemam vremena da odem u Afriku. Od kada sam napunila 18 godina i postala sposobna da putujem sama, ja sam u njemačkoj reprezentaciji i onda tokom ljeta nemam vremena da odem. To mi je nekako bilo na umu kad sam odlučila da prestanem da igram za reprezentaciju. Takođe sam napravila svoj kamp u rodnom gradu u Njemačkoj, jer sam zahvalna što sam imala priliku tu da počnem da igram odbojku", rekla je nedavno u intervjuu za "Mocart sport"

Izvor: Instagram/kimberlydrewniok

(MONDO, N.L.) 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC