• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željkov kum se rasplakao u Areni: Čuo skandiranje navijača i slomio se, Obradović mu odmah prišao (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kum Željka Obradovića, Vlada Androić, se rasplakao na utakmici Partizana u Areni.

 Vlada Androić rasplakao se na utakmici Partizana Izvor: Printscreen/KK Partizan

Pucalo je sve od emocija na utakmici Partizana u punoj beogradskoj Areni. Srpski tim je pobijedio Efes (100:90), uz fantastičnu partiju Alekse Avramovića, ali je bilo i mnogo drugih zanimljivih detalja na meču. Jedan od njih je i momenat kada se pomoćni trener Vladimir Androić, koji je kum i dugogodišnji pomoćnik Željka Obradovića, rasplakao.

Cijela dvorana skandirala je trofejnom sturčnjaku i pružila mu podršku poslije turbulentnog perioda i poraza koji su prethodili ovom meču. Dok se to dešavalo, Androić nije mogao da sakrije emocije. Pogodilo ga je sve to. Poslije pozdrava sa publikom prišao mu je i Željko i nešto mu je rekao, poslije čega je počeo da se smije.

Nakon utakmice je priznao kolliko mu je sve to značilo.

"Hvala im na svoj ljubavi iskazanoj prema meni, hvala im na ovome. Valjalo je zbog ovoga i roditi se i doživjeti ovo večeras. Da li sam razmislio? Da. Mnogo sam razmišljao i upravo ljudi koji su me zvali i ovi navijači večeras su neka snaga. Oni su mi najbitniji, ovo se radi zbog njih. Ja sam rekao da je snaga u ovim ljudima, navijačima. Ono što je najvažnije je da se nastavi ova tradicija privrženosti prema klubu. Meni je srce puno kada se vide ovoliko djece u hali. Jedna stvar su rezultati, jedna stvar je da se bude dio elite, što je Evroliga ali najvažnija stvar je da edukujete i pravite nove navijače. Ja znam poslije svake utakmice koliko me djece sa roditeljima čeka", rekao je Željko.

Imao je i jasnu poruku za sve. "Naravno, rekao sam da znam kakva je moja budućnost. Ja ne vidim sebe nigdje sem u ovom klubu. Ili ću biti ovdje ili neću raditi. Mnogo je lako. E sad, kako će to da bude u nastavku, to ćemo vidjeti", jasan je Obradović.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC