• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Micić starter i tragičar: Darko srušio Vasu, sad juri Bogdana i plej-of

Vasilije Micić je sa Šarlotom izgubio od Darka Rajakovića i Toronta.

 Vasilije Micić tragičar u porazu Šarlota Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Vasilije Micić bio je u ulozi startera, zabilježio je dvocifren učinak, ali je na kraju bio i tragičar u porazu Šarlota od Toronta (111:106). Darko Rajaković odbranio je domaći teren sa Reptorsima i nastavio trku sa Bogdanom Bogdanovićem za mjesto koje vodi u doigravanje.

Srpski plej našao se u startnoj petorci i pokazao je da to nije slučajno. Za 36 minuta na parketu ubacio je 12 poena, uz 6 asistencija i 2 skoka. Hornetsi su bili u zaostatku u većem dijelu meča, djelovalo je da će lako izgubiti kada je na semaforu stajalo 102:92. Tada je Grent Vilijams uzeo loptu, Vasa je razigravao, a poslije trojke Bertansa gosti su na 66 sekundi prije kraja meča poveli serijom 11:0 (103:102). Kvikli je vratio vođstvo gostima, pa je poslije asistencije Micića Miler pogodio trojku i na 18 sekundi prije kraja donio dramu (108:106).

Tada je Trent bio polovičan sa penala, Šarlot je imao napad za izjednačenje. Vasa je uzeo loptu, krenuo u organizaciju napada, ali mu je upravo Trent ukrao i završio kontru i postavio konačan rezultat. Lekcija i za Vasu i za saigrače za nastavak sezone.

Šarlot je praktično bez šansi za plej-in turnir, dok Rajaković i Reptorsi imaju čemu da se nadaju. Nalaze se na 12. mjestu na istoku sa skorom 23-38, dok 10. mjesto koje vodi u plej-in turnir drži Bogdan Bogdanović sa Atlantom (26-34). Između njih je Bruklin sa 24-36. Vodiće se velika borba do samog kraja ligaškog dijela sezone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC