• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šamarčina za šampione, Boston ih ponizio: Dali su samo 38 poena za poluvrijeme

Boston je deklasirao Golden Stejt u NBA ligi, na poluvremenu je rezultat bio 82:38!

 Boston pregazio Golden stejt Izvor: Maddie Meyer / Getty images / Profimedia

Golden Stejt doživio je jedno do najvećih poniženja u istoriji franšize. Izgubio je u Bostonu sa ogromnom razlikom - 140:88. Na poluvremenu je na semaforu stajao rezultat koji se ne viđa ni u video igricama, bilo je 82:38 za domaći tim. Jasno je bilo svima već tada da je sve gotovo.

Seltiksi su "pregazili" Voriorse u svakom segmentu igre i svima stavili do znanja zbog čega su trenutno tim sa najboljim skorom u cijeloj NBA ligi, 48-12. Izvjesno je da će biti prvi na Istoku, a kao ukoliko zadrže najbolji učinak pred plej-of imaće prednost domaćeg terena sve do samog kraja što može da bude bitan faktor.

Drejmond Grin i Stiv Ker poslije meča otkrili su da su spremili taktiku za Džejlena Brauna koja im se obila o glavu. Htjeli su namjerno da ga ostavljaju samog i da fokus odbrane bude na Džejsona Tejtuma. Braun im se za to "zahvalio" sa 25 poena u prvom poluvremenu i bio je na kraju i najbolji strijelac na meču (29, 3as, 3sk).

"Probate drugačije stvari, birate rješenja. Htjeli smo da Grin pomaže prilikom prodora, da ne dozvolimo lake poene u reketu. Tranzicija nas je ubila, od početka do kraja, 42 poena u tranziciji smo primili. To je odlučilo", rekao je Ker poslije meča.

Vidio je to i Braun pa je na Tviteru citirao tu njegovu izjavu uz zanimljivu poruku.

"Više timova bi trebalo da isproba ovu strategiju", dodao je Džejlen. Svi starteri su preseljeni na klupu već početkom treće četvrtine, bilo je jasno kako će se meč završiti. Seltiksi se bore za prvo mjesto, dok su Voriorsi trenutno na 9. mjestu na Zapadu i ako tu i ostanu igraće na plej-in turniru. Stiv Ker je sa njima osvojio četiri titule, ali deluje da je došlo vrijeme za resetovanje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC