• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan igra ključni meč Evrolige, a Željko misli o trojici igrača

Trener Partizana Željko Obradović je pričao o stanju povreda kod trojice odsutnih igrača.

 Obradović o Jaramazu, Naneliju i Vukčeviću Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana su odigrali pravo NBA poluvrijeme, postigli su 70 poena protiv Cedevita Olimpije, ali su na kraju strepeli u derbiju ABA lige. Stigla je na kraju i utakmica sa preko 100 postignutih poena i pobjeda, ali je oept Željko Obradović morao da računa na srkaćenu rotaciju. Nije bilo u sastavu Ognjena Jaramaza, Džejmsa Nanelija i Tristana Vukčevića. 

Naredni meč crno-bijeli igraju u petak kada gostuju Olimpiji u Milanu, a Željko Obradović se nada da bi već u utorak na narednom treningu ekipe mogao da ima svih 15 igrača u rotaciji. Rijetka prilika ove sezone...

"Na sreću Ognjen nema ništa ozbiljno, nadamo se da će početi već sutra sa individualnim treningom, mada je za ekipu slobodan dan. Takođe Džejms Naneli se osjeća mnogo bolje. On je vukao tu povredu ramena još od finalne utakmice u kupu. Tristan Vukčević ima mali problem sa koljenom i nadamo se da to neće biti problem. Stvarno se nadam da ću u utorak imati svih 15 igrača na treningu. Bilo bi lijepo", naglasio je Željko Obradović poslije bitne pobjede nad Cedevita Olimpijom. 

Partizan je trenutno na diobi desetog mjesta koje vodi u plej-in Evrolige sa Valensijom i ima 13 pobjeda. Bajern je iza sa 12, a upravo Olimpija iz Milana sa 11 trijumfa se nada da bi trijumfom mogla da se približi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC