• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Željko ostaje u Partizanu? Oglasio se Ostoja Mijailović: "Teško isplaćujemo plate, ali..."

Prvi čovjek Partizana otkrio kakva je situacija sa ugovorom za Željka Obradovića.

 Da li Željko Obradović ostaju u Paritzanu Izvor: Claudio Degaspari/© MN press, all rights reserved

Košarkaški klub Partizan želi da nastavi saradnju sa Željkom Obradovićem, najtrofejnijim evropskim trenerom! Strčnjak koji na klupi crno-bijelih provodi svoj drugi mandat mogao bi tokom ljeta da potpiše nastavak saradnje sa timom koji ga je svojevremeno lansirao u sam vrh evropske košarke, a o produžetku ugovora opet je govorio Ostoja Mijailović.

Prvi čovjek kluba koji je evroligašku sezonu završio na 11. poziciji i tako za dlaku propustio da se nadmeće u plej-inu istakao je u izjavi za Sport Klub da su crno-bijeli fokusirani na ABA ligu. Mijailović nije želio da komentariše spekulacije i nagađanja, ali je potvrdio da klub želi Obradovića na klupi!

"Plate su u Partizanu redovne, teško ih isplaćujemo, ali ih plaćamo na vrijeme. Ne bih komentarisao nikakve i ničije spekulacije. Mi smo ozbiljni ljudi i ozbiljan klub. Kad obje strane žele nastavak saradnje onda bilo kakve okolnosti ne mogu biti prepreka za bilo šta“ poručio je Mijailović i dodao: "Trenutno smo fokusirani na ABA ligu."

Obradović je potpisao trogodišnji ugovor kada se vratio u srpsku košarku, a ta saradnja trebalo bi da bude okončana na kraju tekuće sezone. Željko je više puta isticao da ne vidi sebe na klupi nekog drugog tima, ali za sada nema konkretnih detalja oko potpisivanja novog ugovora sa crno-bijelima. Kako SK saznaje, Partizan je ove sezone isplatio šest od osam plata, što bi mogao da bude jedan od problema u pregovorima.

Prije nego što se sedne za pregovarački sto Partizan očekuje borba za odbranu titule u ABA ligi, kao i napad na trofej u KLS, takmičenju koje crno-bijeli nisu igrali u prethodne dvije godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC