• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Određeno ko sudi majstoricu Partizana i Budućnosti!

Autor Dragan Šutvić

Partizan i Budućnost igraju za finale, a pravdu dijele arbitri iz Slovenije i Hrvatske.

 Partizan Budućnost treća utakmica ko sudi  Izvor: MN PRESS

Posljednji meč ABA lige pred veliko finale i borbu za trofej odigraće ekipe Partizana i Budućnosti! Nakon trijumfa crno-bijelih u Beogradu i revanša crnogorskog tima u Podgorici čeka nas majstorica koja će odlučiti protiv koga Crvena zvezda igra za regionalni trofej - i samim tim veliku šansu da i naredne sezone igra Evroligu! Oči košarkaške javnosti u regionu biće uperene ka Beogradu, ali i ka trojici sudija koji su dobili težak zadatak.

Nakon pritužbi koje su nakon prethodna dva meča Partizana i Budućnosti stizale iz Podgorice, bilo je veoma teško izabrati arbitre koji će dijeliti pravdu na trećem meču u seriji, najbitnijem koji ova dva tima treba da odigraju. Priča se i da su pojedini čelnici Budućnosti ulazili u sudijsku svlačionicu nakon pobjede crnogorskog tima u Morači, što je dodatno komplikovalo situaciju sa delegiranjem. Ipak, odluka je pala.

Arbitri za treći meč u seriji biće slovenački tandem Saša Pukl i Damir Javor, uz pomoć kolege iz Hrvatske, Tomislava Hordova. Sva trojica sudija veoma su iskusni u regionalnoj košarci i već iza sebe imaju mnogo mečeva od izuzetnog značaja. Djeluje da je ABA liga igrala na sigurno ovom prilikom i pištaljku dala u ruke provjerenim rješenjima.

Podsjećamo, Crvena zvezda je savladala Megu (2:0) u drugom polufinalu i u finalnoj seriji će igrati protiv tima koji u Beogradu proslavi drugu pobjedu u seriji Partizana i Budućnosti. Crno-bijeli su favoriti pred svojim navijačima, ali je već sada jasno da će meč koji se u Beogradskoj areni igra u petak od 19:00 biti jedan od najzanimljivijih u čitavoj sezoni regionalne košarke.

Pogledajte

00:14
Partizan Budućnost poslednji napad Aleksa Avramović
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC