• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan krenuo po titulu u domaćem prvenstvu: Trifunović i Avramović pobijedili Megu u Areni

Dvojica srpskih košarkaša zablistali u prvoj polufinalnoj pobjedi Partizana nad Megom.

 Partizan savladao Megu u polufinalu KLS Izvor: DS/MN Press

Košarkaši Partizana napravili su prvi korak ka finalu domaćeg prvenstva, pošto su na početku polufinalne serije Superlige pred svojim navijačima savladali Megu! Predvođeni sjajnim Urošem Trifunovićem (23 poena), crno-bijeli su napravili prvi od dva koraka do finala, u kojem bismo ponovo mogli da gledamo seriju protiv Crvene zvezde za trofej.

Dugo su se gosti držali u egalu, čak imali i prednost od dva poena na poluvremenu, ali nisu uspjeli da izdrže tempo Obradovićevog tima. Odluka o pobjedniku prvog meča polufinala Superlige pala je u trećoj dionici, kada su crno-bijeli taj dio igre riješili u svoju korist sa čak deset poena prednosti. Posebno se tada istakla odbrana Partizana koja je Megu spustila na samo 13 poena za 10 minuta, a sa takvom dionicom tim Marka Baraća nije mogao do senzacije.

Ipak, ne možemo reći da se mladi tim Mege predao. Borili su se i u posljednjoj dionici, pružili sasvim pristojan otpor, ali su na kraju poraženi napustili Beogradsku arenu. Pogledajte detalje meča Partizana i Mege:

Naredni meč Partizana i Mege igra se u ponedjeljak, 27. maja, od 20:00. Na toj utakmici domaćin će biti Mega, a eventualnom pobjedom Partizan će obezbijediti plasman u finale Superlige.

Partizan: Smit 3, Ledej 7, Drezgić, Avramović 16, Panter 15, Smailagić 6, Jaramaz, Dimitrijević, Trifunović 23, Ponitka 7, Kaboklo 5.

Mega: Filips 2, Milijašević 2, Jelavić 5, Marković 5, Popović, Iljasoglu 12, Đurišić 14, Kovačević 12, Petrović, Jović 15, Mušicki, Malovec 5.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC