• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA akcija kao u američkom fudbalu: Ostalo dvije sekunde, izveli čudo, ali nisu uspjeli da pogode! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fantastična zamisao stručnog štaba Indijane nije dobila nagradu u vidu pogođene trojke i produžetka.

 indijana odigrala nfl napad protiv bostona u-nba video snimak Izvor: X/NBA/printscreen

Košarkaši Bostona savladali su Indijanu (114:11) u trećem meču finalne serije na Istoku NBA lige, a poraženi tim imao je šut za produžetak u posljednjoj sekundi. Indijana je u posljednjoj akciji na meču prikazala ljubiteljima košarke nešto što nisu imali često priliku da vide - odigrali su akciju koja mnogo više liči na američki fudbal!

Iako su loptu izvodili sa centra terena, odnosno na polovini koja pripada Bostonu, sva četvorica košarkaša Indijane u polju ostali su na svom dijelu terenu. Kada je njihov saigrač dobio u ruke loptu koju treba da uvede u igru, njegovi saigrači su se zatrčali ka košu rivala u namjeri da zbune igrače Bostona. Nadali su se da će neko od defanzivaca napraviti grešku i ispustiti od vida košarkaša kojeg treba da sačuva.

Akcija nije u potpunosti uspjela, iako je početni plan bio dobar. Košarkaši Bostona izgubili su iz vida Arona Nesmita, a on je uspio da se namjesti za šut za tri poena. Da je pogodio gledali bismo produžetke u trećem meču finalne serije na Istoku NBA lige, ali na žalost navijača Indijane njegova lopta ostala je na obruču. Pogledajte akciju:

Košarkaši Bostona pre meča na gostovanju pobijedili su oba na svom terenu, pa sada imaju ubjedljivih 3:0 u seriji. Pobjednik Istočne konferencije biće ekipa koja prva stigne do četiri pobjede, a Boston ima priliku da u noći između ponedjeljka i utorka "pometla" Indijanu. Ako im to pođe za rukom biće još jedan korak bliži tituli koju čekaju više od 15 godina.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC