• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda zarađuje milione od NBA transfera! Nebojša Čović otkrio sve - klub čeka važnu vijest iz Amerike!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

KK Crvena zvezda i u noći između četvrtka i petka osluškuje vijesti iz SAD.

 Zvezda zarađuje milione od NBA transfera! Nebojša Čović otkrio sve - klub čeka važnu vijest iz Amerike! Izvor: Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

KK Crvena zvezda zaradiće dva miliona dolara od odlaska Nikole Topića u NBA ligu, rekao je za "Meridian sport" Nebojša Čović u četvrtak, na dan sjednice skupštine kluba u Beogradu. Najtalentovaniji košarkaš Zvezde odabran je kao 12. "pik" NBA drafta i nastaviće karijeru u Oklahomi.

"Odlično je prošao. Moglo je i bolje. Krivo mi je što se povrijedio, ali takve stvari se dešavaju. Otišao je u Oklahomu, koji ima sjajan medicinski blok, kao i izuzetnog generalnog menadžera, tako da je prošao sjajno. Negdje oko 2.000.000 dolara ćemo zaraditi. Mi se time ponosimo, veliki uspjeh, ali najvažnije je da se Nikola oporavi", rekao je Čović.

Crveno-bijeli pratiće draft i ove noći, jer iščekuju da li će biti odabran Nikola Đurišić, doskorašnji igrač Mege koji bi mogao da nastavi karijeru u Zvezdi u slučaju da se ne preseli u Ameriku ovog ljeta.

“U pregovorima smo sa Đurišićem i želimo mu svu sreću večeras na draftu", rekao je Čović i pomenuo njegovo ime i kada je bio upitan na kojim pozicijama će Zvezda tražiti pojačanja do kraja prelaznog roka. "Mogu da budu pozicije 4/5, 2/3… U zaisnosti od Đurišića", dodao je on.

Izvor: MN PRESS

 Zvezda je ovog proljeća dovela centra Mege Uroša Plavšića kao prvo pojačanje, a poslije tog potpisa počele su da odjekuju bombe na Malom Kalemegdanu, jer su došli šuter Olimpijakosa Ajzeja Kenan i krilo Barselone i ljubimac navijača, Nikola Kalinić. Ove nedjelje, crveno-bijeli su "potpisali" i krilnog centra Majka Dauma, koji je prošle sezone igrao za Efes.

Ovo su pojačaja Zvezde za sezonu 2024/25:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC