• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkašice Srbije pobijedile Kinu i plasirale se u četvrtfinale olimpijskog turnira

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Košarkašice Srbije pobijedile su Kinu rezultatom 81:59 u drugom kolu grupne faze olimpijskog turnira i na taj način obezbijedile plasman u četvrtfinale.

 Košarkašice Srbije pobijedile Kinu i plasilare se u četvrtfinale olimpijskog turnira Izvor: MN PRESS, Sinisa Kanizaj/Sportida

Srbija je za razliku od meča sa Portorikom odigrala izuzetno drugo poluvrijeme i veoma ubjedljivo stigla do druge pobjede u grupi koja joj garantuje plasman u narednu fazu takmičenja.

Tvrd početak nagovještavao je novi meč u kom će se dodatno stanjiti živci Marine Maljković, ali je nakon nešto lošijeg početka Srbija pokazala da je ipak kvalitetnija ekipa od Kine.

Kineske igračice su pokušale da šuterski pariraju rivalkama, ali je taj plan nakon velikog broja promašaja zamijenjen. Igralo se prije svega na visoke Han i Li koje su iznudile veliki broj faulova i bacanja, ali kineska igra nije mogla da idrži na tako tankom temelju.

Sa druhe strane, Maljkovićeva je izvanredno pripremila meč, ne plašivši se da igru koncipira na velikom broju prodora u reket koji su čuvale izuzetno visoke košarkašice. Brzina srpskih bekova, prije svega Anderson koja je odigrala značajno bolje nego u prvom kolu, napravila je velike probleme Kini.

(MONDO/RTS)

Povezano

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC