• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA košarkaš se oglasio iz Izraela: Rakete lete oko njega, a navijači ga javno prozivaju

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Patrik Beverli se oglasio poslije bombardovanja u Izraelu.

 Patrik Beverli Izvor: David Ramirez / Zuma Press / Profimedia

Bukti rat u Izraelu, raketni napadi, potpuni haos, veliki broj preminulih... Užasna situacija na Bliskom istoku se nastavlja. Tamo se nalazi i jedan poznati košarkaš i bivši NBA igrač Patrik Beverli. On je prije nekoliko mjeseci potpisao za Hapoel iz Tel Aviva.

Poslije svega što se dogodilo oglasio i javio svima da je sa njim sve u redu i da nije povrijeđen. "Hvala vam što pitate. Bezbjedan sam. Ljubav i mir", poručio je američki košarkaš u objavi na Tviteru. Njegova poruka na društvenim mrežama nije prošla onako kako je vjerovatno očekivao.

Veliki broj ljudi je ostavio komentare i većina njih bila je negativna. "Brate, sam si to izabrao", "Svojevoljno si otišao u ratnu zonu, to je ludost", "Nikoga ne zanima, niko te nije pitao", "Za tebe nema mira", "Prodao si se, nikoga ne zanimaš"... Bili su to samo neki od komentara.

Beverli ima 36 godina i u NBA ligu je ušao 2009. godine kada su ga Lejkersi odabrali kao 42. pika. Međutim, nije tamo uspio da se izbori za mjesto, pa je odlučio da ode u Evropu i igrao je za Dnjepar, Olimpijakos i Spartak iz Sankt Peterburga prije povratka u Ameriku. Zanimljivo je da je u Grčkoj igrao sa Milošem Teodosićem i da su poslije toga sarađivali opet i u Klipersima. Što se najjače lige na svijetu tiče igrao je za Hjuston, Kliperse, Minesotu, Lejkerse, Čikago, Filadelfiju i Milvoki.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC