• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović odgovorio Pešiću: Pitajte njega, zna kako je sarađivao sa Partizanom!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Željko Obradović je na konferenciji za medije govorio o narednom protivniku, ali i o Svetislavu Pešiću.

 Partizan dočekuje Virtus u Evroligi Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Partizan dočekuje Virtus u petom kolu Evrolige. Crno-bijeli su vezali dvije pobjede u duplom kolu, pa se sad nalaze na skoru 2:2, dok ekipa iz Bolonje još uvijek nije upisala pobjedu. Željko Obradović se obratio medijima pred još jedan važan meč Partizana i govorio je o selektoru reprezentacije Srbije Svetislavu Pešiću, donedavno povrijeđenom Ajzei Majku i povratniku u Humsku Dvejnu Vašingtonu.

"Dolaze crno-bijeli iz Bolonje", započeo je Obradović. "Mnogo je važnije to da su oni počeli sezonu bez pobjede, ali to je vjerovatno i najveća opasnost. Imaju izvanredan tim, pokriveni su na svim pozicijama i odlično su vođeni. Trener je isti kao i prošle godine sa istim ciljem i idejama i siguran sam da će odigrati sa velikom motivacijom, baš zbog takvog skora", istakao je trener crno-belih.

O pripremi pred meč rekao je: "Prostudirali smo, pripremili utakmicu, kao i uvijek treba da u Evroligi damo maksimum od prvog do posljednjeg minuta utakmice."

Dok se Partizan pripremao za duplo kolo Evrolige Željko Obradović je istakao da napokon ima kompletan tim, ponovo je potvrdio dobre vijesti: "Svi su zdravi". A, kada su u pitanju nešto manje minutaže Ajzee Majka i Dvejna Vašingrona Obradović je bio jasan: "I jednom i drugom fale treninzi, rade vrijedno i sa velikom motivacijom. Sve ostalo o tom potom, te je počela sezona, nismo ni na osmini onoga što nas očekuje."

Pešić sve zna...

Svetislav Pešić je nekoliko puta spomenuo da će se u Beogradu u jednom danu odigrati dvije važne utakmice - Partizan i Zvezda će se sastati u evroligaškom meču, dok će Srbija u kvalifikacijama dočekati Dansku.

O odnosu Partizana i reprezentacije Željko Obradović je rekao: "Pitajte Svetislava Pešića kakvu je saradnju imao sa Partizanom za ove tri godine i veoma lako ćete razumjeti sve što vas zanima."

S obzirom na to da je Ife Lundberg reprezentativac Danske, jedno o pitanja se odnosilo i na to da li će bek Partizana biti slobodan tog dana: "Kada bude došlo vrijeme pričaćemo o tome, sad ne mogu o tome da razmišljam, niti da planiram", zaključio je Obradović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC