• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea ide u Zagreb po iznenađenje

Autor mondo.ba

U petom kolu ABA lige, košarkaše Igokee očekuje teško gostovanje u Zagrebu, ekipi Cedevite (20:30). U redovima aktuelnog šampiona BiH nadaju se da protiv evroligaša mogu doći do iznenađenja i druge ovosezonske pobjede.

Igokea je u prošlom kolu prekinula neugodnu seriju od tri poraza i protiv Krke stigla do prvog ovosezonskog trijumfa. Aleksandrovčani tako meč petog kola ABA lige, u kojem gostuju Cedeviti, mogu odigrati znatno rasterećenije.

Protiv slovenačkog tima "igosi" su pokazali da se mogu nositi sa većinom ekipa regionalnog takmičenja, tako da bez straha ulaze u duel sa Zagrebčanima, u kojima bi trebalo da debituje i najnovije pojačanje, plejmejker Petar Torlak.

"Trijumfom protiv Krke dobili smo neophodno samopouzdanje nakon lošeg starta i ekipa iz dana u dan djeluje sve bolje. Potpuno spremni dočekujemo utakmicu protiv Cedevite. Domaćin je izuzetno jak tim sa možda najjačim sastavom u ligi, ali ne igraju na tom nivou. Uz veliko zalaganje i ponavljanje igre, kao što je bila u trećoj četvrtini protiv Krke, ne sumnjam da možemo iznenaditi Cedevitu", rekao je za "EuroBlic" stub aleksandrovačke odbrane Duško Bunić.

Na klupi Igokee ponovo neće biti glavnog trenera Vlade Jovanovića, koji se zbog porodičnih problema još nije vratio u Aleksandrovac, pa će njegovo mjesto još jednom zauzeti Milutin Latinčić.

Utakmica u zagrebačkom "Domu sportova" na programu je u ponedjeljak od 20 časova i 30 minuta.

REZULTATI 4. KOLA:

Cedevita - Igokea (20:30)

Zadar - Crvena zvezda Telekom 63:79
Solnok - Levski 81:67
Krka - MZT Skoplje 85:52
Partizan - Metalac 84:77
Mega Vizura - Olimpija 85:66
Budućnost - Cibona 101:79

TABELA: Zvezda 5-0, Budućnost 5-0, Krka 4-1, Olimpija 3-2, Solnok 3-2, Mega 3-2, Cedevita 2-2, Zadar 2-3, MZT Skoplje 2-3, Partizan 2-3, Igokea 1-3, Cibona 1-4, Levski 1-4, Metalac 0-5.

PAROVI 6. KOLA: Levski - Krka, Olimpija - Metalac, Igokea - Partizan (1. novembar), Cibona - Solnok, MZT - Cedevita, Zvezda - Budućnost (2. novembar), Mega - Zadar (3. novembar).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC