• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Nema alibija, samo pobjeda

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee u nedjelju (17 sati) s imperativom pobjede koju je zatražio novi trener Željko Lukajić dočekuju bugarski Levski u 10. kolu ABA lige.

"Igose" će u nedjelju s klupe predvoditi Željko Lukajić, trener koji je već ranije sjedio na klupi aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine.

Lukajić je došao umjesto Vladimira Jovanovića, koji je dobio otkaz zbog serije loših rezultata.

"Obaveza trenera je da i kad nemaju angažman da prate dešavanja u košarci, tako da sam poznajem ekipu Igokee. Gledao sam sve utakmice Igokee u ABA ligi, i upoznat sam s igračkim kadrom. Mnogo elemenata ima da bi se dao maksimum. Vremena je malo, očekuje nas utakmica u nedjelju, ali nema alibija, moramo a da krenemo iz ovog što prije i što bolje i da pobijedimo ekipu Levskog da bi što prije pobjegli iz opasne zone, što nam je prvi i osnovni zadatak ove godine. Da izborimo opstanak, da napravimo stabilizaciju, da napravimo presjek svega, i da ojačamo našu perspektivnu košarkašku akademiju. Jer u sutrašnjem vremenu imamo puno optimizma u namjeri da steknemo stabilnost", izjavio je Lukajić u najavi utakmice sa "fenjerašem" regionalnog takmičenja.

Prema njegovim riječima, njegova trenerska filozofija se nije promijenila.

"Moraju svi dati sve od sebe u odbrani jer improvizaciju ne trpim, a u napadu tražim ubrzanje, jer to se traži u modernoj košarci. Moramo biti zajedno, jer kod mene je na prvom mjestu tim, jer tim izbacuje pojedince i da svi budemo ponosni što je postigao najveće visine".

I košarkaš Aleksandrovčana Đorđe Milošević se složio da nema izgovora u duelu sa Levskim i da očekuje novu pobjedu.

"Došlo je do promjene trenera, atmosfera u ekipi je odlična, vrijedno radimo i spremamo se za meč protiv Levskog. Protiv Bugara očekujemo pobjedu kako bismo vratili samopouzdanje", rekao je Milošević.

Meč između Igokee i Levskog igra se u nedjelju u Laktašima s početkom u 17 časova.

Na tabeli ABA lige igosi su pretposljednji sa dva trijumfa i sedam poraza u dosadašnjih devet mečeva, dok klub iz Sofije ima pobjedu manje i neuspjeh više i nalazi se na "fenjeraškoj" poziciji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC