• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea: Rasterećeno u Podgoricu

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee u meču 15. kola ABA lige gostuju u Podgorici kod ekipe Budućnosti.

 Igokea: Rasterećeno u Podgoricu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Igokea je prvi put ove sezone vezala dvije pobjede (Mega Leks, Zadar) i u klubu je dobro raspoloženje. Na drugoj strani Budućnost je pobijedila Partizan i u prošlom kolu je poražena od Metalca u Valjevu, što im je bio tek treći poraz ove sezone u regionalnom takmičenju.

"Sigurno da ako tražite šansu protiv ekipa kakva je Budućnost, apsolutni favorti, tim koji je favorit koji ima i roster, i poziciju na tabeli,  a uz to je domaćin onda je mnogo bolje da igrate protiv njih u situaciji u kojoj će se oni malo opustiti i uljuljkati pobjedama. Međutim, nakon poraza u Valjevu oni će sigurno napraviti jednu kvalitetnu analizu, podići nivo koncentracije do maksimuma i ući maksimalno ozbiljno u utakmicu protiv Igokee. Za nas je ovo utakmica koja je jedna od lakših jer nemamo nemamo nikakav imperativ, što ne znači da ne razmišljamo u pravcu pobjede jer bi to bilo apsolutno nesportski i ne vidim razloga zašto bismo trenirali ako ne bismo težili trijumfima", rekao je trener Igokee Željko Lukajić i dodao:

" Imaju pun roster, mnogo iskustva, napravli su tim sa kojim mogu napasti plasman u Evroligu tako da moramo biti realni i priznati da je Budućnost apsolutni favorit. I prednja i zadnja linija, i visoke i niske pozicije su im izuzetno kvalitetne. Od Kuka, preko Dašića, Šehovića, Vitkovca koji je bio i u Igokei, i koji je pun iskustva, sada su doveli i Paunića ispod koša imaju Planinića, Subotića, jednostavno nema pozicije koja je slaba. Mi jednostavno ne možemo tražiti slabu tačku Budućnosti, moramo se osloniti na timsku igru, tražiti koncentraciju tokom svih 40 minuta igre. Tražimo potvrdu onoga što radimo,da dižemo nivo igre u odbrani, da poboljšamo linije koje uigravamo i da dižemo formu", rekao je Lukajić.

Izvor: MN PRESS

Od Đorđa Miloševića tražiće se dobra odbrana prije svega u Podgorici.

" Težak protivnik, drugi su na tabeli. Nakon utakmice u kojoj su poraženi u Valjevu, sigurno će protiv nas pokušati ostvariti pobjedu i popraviti utisak pred svojim navijačima. Međutim, ni mi ne idemo u Podgoricu sa bijelom zastavom. Vezali smo dvije pobjede, dobro igramo u dobroj smo formi i sigurno idemo tamo da dobijemo utakmicu", rekao je Milošević.

Meč Budućnost-Igokea igraće se u nedjelju od 16 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC