• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Igokea sama "blokira" u Laktašima

Autor mondo.ba

Trener šampiona Bosne i Hercegovine Dragan Bajić razumljivo je bio nezadovoljan poslije novog domaćeg poraza u ABA ligi.

 Dragan Bajić izjava poslije Igokea - Mega Leks Izvor: MN PRESS

Iako desetkovan povredama Mega Leks je prvi put slavio u dvorani u Laktašima u prvoj utakmici devetog kola regionalnog takmičenja - 64:67 (11:20, 12:11, 22:22, 19:14).

Slično kao i dvobojima sa Crvenom zvezdom i podgoričkom Budućnosti, Aleksandrovčani su izgubili u samoj završnici.

"Jednostavno ne mogu da shvatim moj tim, jer blokira na domaćem terenu. Krivo mi je zbog publike koja je solidno ispunila dvoranu. Ova utakmica zahtijeva analizu, možemo nešto reći kad je napad u pitanju, ali kada spustite Megu na 65 poena i ne pobijedite to je pokazatelj koliko smo bili dekoncentrisani. Poslije neiskorištenih slobodnih bacanja i kontranapada te promašenog 'zicera' to nam se vratilo tako što smo izgubili utakmicu. Izgubili smo dobru priliku da zadržimo priključak u gornjem dijelu tabele, međutim moramo nastaviti raditi dalje i popraviti nedostatke", rekao je Bajić poslije poraza od ekipe iz Sremske Mitrovice.

...
Izvor: YouTube

Kapiten "igosa" Vuk Radivojević, koji je bio najefikasniji u domaćem timu sa 18 koševa, naglasio je da je njegov tim "sam sebi nametnuo pritisak".

"Izgleda da smo sebi stavili pritisak na domaćem terenu. U utakmicu ulazimo blago i sa strahom, ali bez ikakvog razloga. Kad uđeš blago u u utakmicu protivnik onda uđe u dobar ritam. (Ognjen) Jaramaz je pogodio ta dva šuta, a to je zbog toga što smo bili blagi u odbrani. Momci iz Mege su ušli borbeno i sa željom za pobjedom, mi moramo da se okrenemo dalje. I dalje smo u dobroj poziciji, ali moramo da krenemo od početka da budemo svjesni da vrijedimo kao tim i ako igramo 40 minuta dobro da možemo dobiti svakog", istakao je Radivojević.

Igokea će sljedeće subote gostovati ekipi Krke u Novom Mestu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bl

Idemo Igosi naprijed!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC