• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neven Spahija: Srbija je košarkaška velesila

Autor mondo.rs

"Znate odakle dolazim, koliko imam godina i uz koga sam odrastao kao trener", naveo je hrvatski trener na klupi Makabija pre svog izlaganja o Srbiji i Crvenoj zvezdi.

 Neven Spahija: Srbija je košarkaška velesila Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


U intervjuu za MONDO pred meč sa Zvezdom Neven Spahija je poručio da nikome neće biti lako na gostovanju u Beogradu, a to je njegov tim najbolje osetio na svojoj koži nakon preokreta momaka Dušana Alimpijevića za skor 2-2 posle četiri kola Evrolige...

Na konferenciji za medije, na koju je kasnio, objasnio je da razlog poraza njegovog tima leži u nedopustivim greškama, dok je pohvalio publiku i igru domaćina.

"Znali smo šta nas čeka. Veoma je teško dobiti bilo koji tim u Evroligi, a posebno Crvenu zvezdu. Njih nose navijači, ali to i nije toliko bitno jer ona igra dobro i u gostima", naveo je Neven Spahija.

Hrvatski trener govorio je i o Srbiji...

"Znate odakle dolazim, koliko imam godina i uz koga sam odrastao kao trener. Ne vidim niti jednu zemlju osim SAD koja je u stanju da iz dana u dan proizvodi igrače, trenere, rezultat. Srbija je košarkaška velesila, Zvezda jedan od najboljih timova u regionu, koji može da dozvoli sebi da promeni ceo tim i pobeđuje, drži protivnike u egalu do poslednje sekunde", rekao je Spahija posle utakmice u Beogradu.

Što se tiče njegove ekipe - on veruje da "ima lepu budućnost".

"Dug je put ispred našeg tima, moraćemo da vidimo kako ćemo uz sav ovaj talenat da postanemo ekipa. Nerealno je očekivati da se sve reši u dva meseca jer je ovo novi tim. Vreme radi za nas, naš talenat je evidentan", kazao je Spahija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC