• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Dilane, srećno u Crvenoj zvezdi!

Autor mondo.rs

Menadžer Ražnatović je potvrdio transfer, a trener Mege poželeo novom košarkašu crveno-belih sve najbolje.

 Dejan Milojević: Dilan Enis KK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Utakmica u Laktašima, u kojoj je učinkom od 11 poena, sedam asistencija i tri ukradene lopte doprineo važnoj pobedi Mega Bemaksa bila je ujedno i poslednja koju će Kanađanin jamajkanskog porekla odigrati za Dejana Milojevića.

Već od nedelje, njegov šef biće Dušan Alimpijević.

Menadžer "kombo" beka koji će 26. decembra napuniti 27 godina, Miško Ražnatović, potvrdio je posle meča Igokea - Mega 82:89 da će Enis preći u redove Crvene zvezde tokom instant prelaznog roka, koji će biti otvoren narednog utorka, a zatvoren već u četvrtak.



Ovaj 188 centimetara visoki univerzalac koji je studirao na Vilanovi (2013-15) i Oregonu (2015-17), bio je impresivan nastupajući za Megu u ABA ligi ove sezone i to ga je preporučilo šampionu Srbije, Crvenoj zvezdi, kojoj je i bilo potrebno pojačanje na spoljnim pozicijama.

"Enis je sa ekipom sa Malog Kalemegdana potpisao ugovor na dve i po godine i staviće se na raspolaganje treneru Alimpijeviću po završetku tekućeg kola ABA lige", saopštila je Crvena zvezda na zvaničnom portalu u subotu uveče.

Zvezdaši će morati da sačekaju na Enisov debi u Beogradu, s obzirom na to da Alimpijevićevu ekipu očekuju četiri vezana gostovanja u ABA i Evroligi: Cibona (ponedeljak), Valensija (petak), Mornar (nedelja), Fenerbahče (utorak). Prvu narednu utakmicu u "Pioniru" crveno-beli, sa novim pojačanjem, odigraće 21. decembra kada u našu prestonicu stiže Panatinaikos.

Enis je u 11 nastupa za Megu ostvario prosek od 17,9 poena šutirajući 53,7 odsto za dva i 27,9 za tri poena, 4,4 skoka, 5,5 asistencija, 2,3 ukradene i tri izgubljene lopte za indeks uspešnosti 19,3 što je šesti najbolji rezultat ove sezone u regionalnoj ligi.

Računajući i igrače koji su u međuvremenu priključeni iz FMP Železnika, Enis je 12. novajlija ove sezone.

Trener Mege, Milojević, govoreći na konferenciji za medije posle meča u predgrađu Banjaluke zahvalio se reprezentativcu Jamajke na svemu učinjenom u dosadašnjem toku sezone i poželeo mu sreću uoči selidbe u rivalski tabor.

Miloje
Izvor: YouTube



Igrači će iz jednog u drugi ABA klub moći da pređu samo naredne nedelje, kada će u tri dana biti moguće registrovati transfere.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC