• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: "Kinđe" će nas podići!

Autor mondo.ba

U taboru "igosa" prezadovoljni osvajanjem Kupa "Mirza Delibašić" po peti put uzastopno u Bosni i Hercegovini i vjeruju da će im dati "vjetar u leđa" za odlučujuće mečeve u ABA ligi.

 KK Igokea pobjednik Kupa BiH 2019, izjave Dragan Nikolić, Đorđe Milošević Vuk Radivojević Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Igokea je peti put zaredom osvojila Kupa Bosne i Hercegovine, koji od ove sezone nosi naziv Kup "Mirza Delibašić".

Aleksandrovčani su u finalu pred svojom publikom u Laktašima rutinski savladali sarajevski Spars rezultatom 78:63 (18:16, 30:19, 12:14, 18:14) i podigli sedmi trofej u klupskoj istoriji.

"Jeste bila rutinska pobjeda u finalu. Dobro smo se pripremili za Sparse, koji dobro igraju u Drugoj ABA ligi. Odlično uradili skauting i ispoštovali dogovor iz svlačionice i zasluženo osvojili trofej”, rekao je Đorđe Milošević, koji je u finalu postigao osam poena te imao po pet skokova i asistencija.

Kapiten "igosa" Vuk Radivojević je mišljenja da će osvajanje Kupa BiH podići samopouzdanje pred odlučujuće utakmice za opstanak u ABA ligi.

“Sigurno da je došao u malo težoj situaciji za nas. Zato se nismo puno ni radovali jer nismo ostvarili primarni cilj u ABA ligi. Ipak uvijek je drago kada se osvoji trofej pogotovo što smo igrali kod kuće. Mislim da će nam značiti puno za samopouzdanje pogotovo nakon ove dvije utakmice. Mislim da će nas ovo dosta dići”, rekao je kapiten Igokee Vuk Radivojević, koji je u finalu ubacio dva koša.

Sa kapitenom se složio i trener aleksandrovačke ekipe Dragan Nikolić.

“To je bila ideja. Hvala vodećim ljudima kluba što su organizovali Kup. Prvi je razlog da ga osvojimo i donosimo pehare velikom klubu kao što je Igokea. To smo uradili, a drugi da steknemo samopouzdanje. Povratak Vilijamsa, dolazak Musića i još su se podigli neki igrači. Uz to igrali smo na domaćem terenu, a prije početka sam rekao sala u Laktašima će biti ili naše svetilište ili gubilište”.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC