• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić Kuridža debituje za Zvezdu protiv svojih: "Slušam šta mi pričaju"

Autor mondo.rs

Novi krilni centar crveno-bijelih igraće prvi meč za novi tim na parketu svoje dosadašnje ekipe.

 Marko-Jagodic-Kuridza-debi-Crvena-zvezda-Primorska Izvor: MN PRESS

Spletom okolnosti, Marko Jagodić Kuridža (32) napustio je Primorsku prošle srijede, a u ponedjeljak će na njenom terenu igrati u dresu svog novog kluba, Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Iskusni krilni centar vratio se u Srbiju posle deset godina, u četvrtak potpisao ugovor, a u petak gledao trijumf svog novog tima protiv Olimpijakosa.

I on je u nedelju izašao sa saigračima da pruži podršku Filipu Čoviću, uoči treninga pred put ekipe u Sloveniju. U razgovoru sa novinarima, on je bio upitan kako mu protiču prvi dani u crveno-bijelom.

"Tek sam stigao i još se prilagođavam. Svi momci su me prihvatili, stručni štab mi pomaže da se uklopim, a na meni je da treniram, da slušam šta mi pričaju i da pomognem što više mogu", kratko je rekao krilni centar.

Trener crveno-bijelih Dragan Šakota upozorio je uoči putovanja da ekipa više nema prava na kiks.

"Nema više priče šta je teško, mi treba da znamo šta je važno. Za nas je ta utakmica od veće važnosti od evroligaške utakmice i moramo da dođemo do pobjede. Oni imaju probleme, to mora da se prizna, ali imaju i sjajnu sezonu do sada i to mora da se poštuje. Ne treba zaboraviti i da su nas pobijedili u Superkupu ABA lige u Zagrebu. Sve to poziva na maksimalan oprez pred utakmicu u Kopru gde se naš cilj zna", izjavio je on.

Šakota je govorio i o mogućnosti dolaska Kevina Pantera iz Olimpijakosa i Vladimira Štimca iz Fenerbahčea, a takođe je učestvovao u pružanju podrške Filipu Čoviću.

Pogledajte šta je plejmejker crveno-bijelih rekao o svojoj situaciji, dva dana nakon što je na meču protiv Olimpijakosa dočekan transparentom: "Tata, kupi mi klub", što je izazvalo brojne reakcije sadašnjih i bivših igrača Zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC