• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanovo priznanje legendi: Niko kao Novica Veličković! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Rekorderu crno-belih po broju nastupa uručeno je priznanje za taj podvig.

 Novica Veličković rekorder  Izvor: MN PRESS

Legendarni kapiten Partizana je još sredinom januara postao igrač sa najviše nastupa u crno-belom dresu. Prilika da mu se uruči priznanje za to ukazala se tek sada.

Kada je aktuelni lider ABA lige gostovao FMP-u u Železniku, Novica Veličković je odigrao 472. meč za tim u kom je proveo najveći deo svoje karijere.

Možda će vas zanimati

Od tada je odigrao još nekoliko susreta, što u regionalnom takmičenju, što u Evropi, a danas je na terenu protiv Budućnosti. U meču koji odlučuje o prvom mestu na tabeli regionalne lige, Novica Veličković predvodi Partizan pred rekordnom posetom u ovom takmičenju.

Nakon velike pobede u Bolonji, koja je omogućila plasman u nokaut fazu Evrokupa, nastavlja se slavljenička atmosfera beogradskog tima. Navijači obaraju rekorde, a trofejni kapiten dobija priznanje za rekord koji je već oborio.

Koliko ovaj rezultat znači Veličkoviću mogli smo da vidimo još sredinom januara, kada mu se u izjavi nakon obaranja rekorda omakla i jedna psovka, jer emocije nije mogao da kontroliše.

Ovako je večeras bilo u Štark areni, tokom svečanosti posvećene Veličkoviću.

Krilni centar crno-belih bi u bliskoj budućnosti mogao da stigne i do jubilarnog 500. nastupa za Partizan, što bi bio rekord koji bi bio teško oboriv u narednim godinama.

Podsećamo, Novica Veličković ima srebro sa Evropskog prvenstva u Poljskoj 2009. godine, dok mu je klupska karijera još uspešnija. Bio je Partizanov kapiten, tri puta bio šampion ABA lige, četiri puta je osvojio kup Srbije, a pet puta domaće prvenstvo.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC