• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost pravi jak tim: Drugo pojačanje - snažni Kanađanin?!

Autor Mladen Šolak

Podgoričani "pikirali" još jednog košarkaša za novi tim.

 Budućnost pravi jak tim: Drugo pojačanje - snažni Kanađanin?! Melvin Edžim Izvor: ZHIZHAO WU/GETTY IMAGES ASIAPAC, Guliver

Nedugo posle potpisivanja novog ugovora sa trenerom Petrom Mijovićem, Budućnost je aktivno počela da pravi tim za takmičarsku 2020/21.

Na dan kada je Podgoričane zvanično pojačao "provereni" bek Igokee Rašad Von, najavljeno je i ko bi mogao da bude drugo pojačanje crnogorskog kluba.

Možda će vas zanimati

Prema pisanju specijalizovanog portala "Sportando", Budućnost pregovara sa krilnim centrom Unikahe Melvinom Edžimom (29 godina, 201 centimetar), koji je trenutno igrač Unikahe.

"Edžim će verovatno postati igrač Budućnosti ako Unikaha ne produži njegov ugovor kada se završi ACB liga. U ovom trenutku, nije verovatno da će on ostati u tom klubu", objasnio je italijanski novinar Emilijano Karčija.

Edžim je reprezentativac Kanade i bivši student Ajova Stejta, a profesionalnu karijeru gradio je uglavnom u Evropi. Igrao je za Virtus, Veneciju (sa kojom je bio šampion Italije), dve godine za UNIKS i od 2019. za Unikahu.

U sezoni 2015/16 Edžim je nastupao u razvojnoj ligi za "B" tim Orlando Medžika, ali je onda ipak procenio da je bolje da se vrati u Evropu, u kojoj je stekao reputaciju, a u Budućnosti bi mogao da napravi iskorak nakon što je u prethodna dva kluba imao ulogu u "drugoj" postavi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC