• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi skandal u Formuli 1! Verstapen odbija da ga kamere snimaju, razlog je razbjesnio Amerikance! (VIDEO)

Autor Nemanja Majstorović

Trenutni lider u Formuli 1 odbija da ga Netfliksove kamere snimaju. Razlog je hit!

 Verstapen odbija da ga Netfliksove kamere snimaju Izvor: YouTube/Netflix

Netfliksov serijal "Drive to survive" već tri godine zabavlja ljubitelje najbržeg cirkusa na svijetu, ali u sljedećoj sezoni neće učestvovati Maks Verstapen iz Red bula.

Maks (24), koji trenutno vodi na tabeli ispred Luisa Hamiltona, rekao je da ne želi da učestvuje u novom serijalu i da neće dozvoliti da ga kamere snimaju.

Možda će vas zanimati

Razlog? Smatra da je serijal "lažan" i da vještački pravi rivalstva i dramu između timova i vozača, da bi američkoj publici bilo zabavnije za gledanje!

"Razumijem kako mora da izgleda serijal, da bi mu se podigla popularnost u Americi. Ali iz ugla vozača, ne dopada mi se da budem dio te priče. Lažirali su nekoliko navodnih rivalstava, koja uopšte ne postoje", rekao je Verstapen novinarima uoči Velike nagrade Teksasa koja će biti održana ovog vikenda.

"Tako da, odlučio sam da neću biti dio nove sezone i neću im davati da me više snimaju, jer onda nemaju šta da prikažu", rekao je on.

"Ja nisam dramatična osoba, volim činjenice i prave stvari. Problem je što će te oni uvijek predstaviti iz ugla koji njima odgovara, i šta god da uradiš prikazaće da si nepažljiv ili... Šta god da njima u tom trenutku treba. Nikad mi se to nije dopadalo. Uvijek ću radije dati intervju jednoj osobi koja želi da zna šta zaista mislim", rekao je on.

Serijal je od početka emitovanja 2018. izazvao veliku pažnju, vratio interesovanje za Formulu 1, a ESPN koji ga emituje u Americi je saopštio da ga je 2021. gledalo više od milion ljudi.

Pogledajte trejler serijala, a pročitajte i koja izjava Maksa Verstapena o djevojci je naišla na žestoku osudu javnosti!

"Drive to survive" treća sezona
Izvor: YouTube/Netflix

Možda će vas zanimati

(MONDO.BA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC