• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak i Nadal uopšte neće igrati danas!? Da li su organizatori pogriješili, ovo bi opet odgovaralo Nadalu!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković i Rafael Nadal će u večernjem terminu igrati večeras, međutim to može da se promijeni zbog drugih mečeva na istom stadionu.

 Nadal i Đoković možda neće igrati danas Izvor: Profimedia

Novak Đoković i Rafael Nadal sastaju se u četvrtfinalu Rolan Garosa, što će biti njihov 59. međusobni duel, međutim umjesto da se priča o sjajnom tenisu koji su predstavili do sada - glavna tema je termin meča.

Organizatori su odlučili da duel titana bude i posljednji na glavnom terenu stadiona "Filip Šatrije", što znači da sigurno neće početi prije 20.45. Noćni termin nikako ne odgovara Nadalu čiji je trener Karlos Moja već počeo da kuka zbog toga, dok je iz stručnog štaba Novaka Đokovića poručeno da to nije nikakav problem.

Nadal ne voli da igra u večernjem terminu pošto je loptica u tim uslovima sporija i slabije odskače, što ne odgovara njegovoj igri, ali pitanje je da li će se meč na kraju uopšte igrati ovog utorka...

Jedan teniski navijač na "Reditu" objavio je interesantnu analizu u kojoj je izrazio sumnju da će Nadal i Đoković uspjeti da igraju u predviđenom terminu. Sva četiri meča singla zakazana za danas igraće se na "Šatrijeu", a program je predviđem da počne u podne što znači da su moguća pomijeranja.

Prvo će na teren dame: Martina Trevisan i Lejla Fernandez sastaju se u prvom meču u 12.05, a malo je vjerovatno da će drugi četvrtfinalni duel početi u zakazanom terminu od 13.30.

Tada je predviđeno da na "Šatrije" izađu Koko Gof i Sloun Stivens. Pojedini mečevi u ženskom singlu trajali su i po tri sata na ovogodišnjem Rolan Garosu, a ostaje da vidimo da li će se taj trend nastaviti, posebno jer nema izraženog favoritima u pomenutim duelima.

Po programu, Karlos Alkaraz i Aleksander Zverev trebalo bi da izađu u 15.00, međutim gotovo je sigurno da će taj meč početi nešto kasnije.

Anketa

Ko će pobediti u četvrtfinalu Rolan Garosa?

  • Rafael Nadal

    11.43% (8)

  • Novak Đoković

    88.57% (62)

Ko će pobediti u četvrtfinalu Rolan Garosa?

Rezultati


Ako se kojim slučajem oduži na pet setova, kao što je već bilo recimo u duelu Alkaraza i Ramosa kada se igralo četiri i po sata, što bi uticalo i na termin meča Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Potencijalno, sve bi moglo da se pomjeri i za dva sata, što znači da bi teniski velikani tek oko 22-23 sata na teren?

Bilo bi suludo natjerati Đokovića i Nadala da u tako kasnom terminu počinju meč i zato navijači pretpostavljaju da bi susret mogao da se prebaci na dnevni termin u srijedu, što bi opet odgovaralo Nadalu.

Postoji i mogućnost da se neki od mečeva pomjeri na "Lenglen", ali za sada nema takvih najava.

Dobra vijest za Rolan Garos je što se danas ne očekuju padavine koje bi pomalo promijenile planove, iako na "Šatrijeu" postoji pokretni krov, ali ostaje da se vidi da li će sve biti onako kako su organizatori zamislili, prije svega zbog toga jer su brodkasteri tražili meč Nadala i Đokovića u večernjem terminu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC