• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima 40 godina, ali je i dalje klasa! Alonso napravio šou po kiši, Maks za dlaku brži, nikad luđi raspored u prvih 10...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čeka nas vrlo zanimljiva trka u nedjelju iako aktuelni prvak Maks Ferstapen počinje sa "pol" pozicije, što nije bio tako često slučaj ove sezone.

 Maks Ferstapen osvojio "pol" poziciju na Velikoj trci Kanade Izvor: Profimedia

Maks Ferstapen osvojio je "pol" poziciju na Velikoj trci Kanade, međutim šou mu je ukrao nevjerovatni Fernando Alonso koji i u 41. godini vozi nevjerovatno, tako da je ostvario drugo najbolje vrijeme u kvalifikacijama!

Vozio je sjajno tokom čitavog vikenda u Montrealu, odgovarala mu je i mokra staza zbog jake kiše, međutim moraće na kraju da se zadovolji drugim mjestom, ali već vozač Alpine ima pakleni plan za trku koja je na programu u nedjelju od 20 časova po centralnoevropskom vremenu.

Možda će vas zanimati

"Napašću Maksa već u prvoj krivini!", s osmijehom na licu poručio je Fernando Alonso koji je najstariji vozač ove sezone u Formuli 1, ali i osoba s kojom ne želite da se trkate...

U drugom startnom redu gledaćemo Karlosa Sainca (Ferari) i Luisa Hamiltona (Mercedes), koji je imao vrlo dobre kvalifikacije, dok su u trećem redu iznenađenja. U pitanju su dva Hasa - Kevin Magnusen i Mik Šumaher - dok nakon njih dolaze Esteban Okon (Alpina), Džordž Rasel (Mercedes), Danijel Rikardo (Meklaren) i Guanju Džou (Alfa Romeo).

Razočaravajuće kvalifikacije imali su Serhio Perez (13), Lando Noris (14), Pjer Gasli (15) i Sebastijan Fetel (16), dok od ranije znamo da Šarl Lekler (Ferari) zbog promjene motora počinje sa začelja u nedjelju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC