• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lijepo je igrati protiv Borca m:tel u gradu rukometa!" Hrvatski lijevi bek imao poruku za crveno-plave: Samo trening!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši PPD Zagreba zabilježili su sigurnu i ubjedljivu pobjedu protiv banjalučkog Borca m:tel u dvorani "Borik".

 Ivica Obrvan i Jakov Gojun izjave nakon pobjede PPD Zagreb protiv RK Borac Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Šampion Hrvatske slavio je u srijedu pred nekoliko stotina navijača Borca m:tel, koji je uprkos porazu popravio rezultat u odnosu na prošlogodišnji duel nekadašnjih prvaka Evrope - 24:42 (12:25).

"Kao i prošle godine nakon priprema na Vlašiću, odigrali smo korisnu utakmicu protiv Borca, da vidimo gdje smo u ovom trenutku, da se dobro istrčimo, da odigramo korektno protiv mlade banjalučke ekipe. Razlika u kvalitetu je velika, zadovoljan sam kako su moji igrači nakon napornih treninga odigrali i od sutra nastavljamo sa našim programom koji nam služi kao priprema za sezonu", rekao je Ivica Obrvan, trener zagrebačke ekipe.

Dodao je i da su ciljevi PPD Zagreba, uvijek visoki.

"Željeli bismo da izborimo plasman u osminu finala Lige šampiona, koja nam je prošle sezone izmakla za jedan gol, nismo imali na nekoliko mečeva sportske sreće. Biće teško, grupa je teška, ekipe su moćne sa jakim budžetima, ali borićemo se protiv svih i nadam se napraviti iskorak. Sa Nekseom ćemo se boriti u Hrvatskoj za trofeje, a u SEHA ligi, vidjećemo u kakvom formatu, cilj nam je plasman na Fajnal-for".

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Reprezentativac Hrvatske i lijevi bek Zagrepčana Jakov Gojun priznao je da svake godine sa zadovoljstvom dođe u Banjaluku.

"Svake godine smo tu, lijepo je da smo opet došli nakon priprema na Vlašiću. Malo smo umorni, noge su teške, ali uvijek nam je zadovoljstvo doći i igrati utakmicu protiv Borca jer ovo je možemo slobodno reći - grad rukometa. Zasluženo smo pobijedili, kvalitetnije smo ušli od prvog minuta, to nam je i bio cilj. Trener je pravio izmjene, svi smo se izrotirali i sad poslije 11 dana idemo kući", rekao je nekadašnji as Atletiko Madrida, Pari sen Žermena i berlinskog Fuksea.

Gojun je ponovio koji su ciljevi PPD Zagreba u predstojećoj sezoni i poslao poruku mladom timu iz Banjaluke.

"Mislim da u Hrvatskoj nećemo imati problema, ali ostaje nam Liga šampiona, tu nam je cilj da prođemo grupu. Svi bismo željeli da Arena bude puna jer ove godine očekujemo iskorak više. Liga šampiona je teška, svi znamo ko je PSŽ, imaju milione i ulažu svake godine, pa ne mogu osvojiti titulu. Mi imamo korektnu ekipu, ono što nam je falilo prošle, mislim da smo ove dobili s novim pojačanjima. Borac je čini mi se ostao bez nekoliko igrača, mlada su ekipa, dosta trče, trude se, početak priprema je i njima, treba da se uigraju, nek nastave trenirati, vježbati i rezultati će doći", dodao je Gojun.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC