• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel putuje u Ljubuški bez šestorice rukometaša! Mikić ipak optimista: Imamo svoje adute, probaćemo da iznenadimo

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mirko Mikić, šef stručnog štaba banjalučkog Borca m:tel uprkos brojnim kadrovskim problemima ne odustaje od svoje rukometne filozofije pred najveći derbi Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Izviđača.

 Mirko Mikić pred derbi RK Izviđač - RK Borac Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Crveno-plavi su u novoj sezoni Premijer lige BiH najprije poraženi u Trebinju od Leotara, potom su savladali bugojansku Iskru u Banjaluci teže nego se očekivalo zbog čega Mikić nije bio previše zadovoljan, a sada im slijedi najveći derbi bh. rukometa.

Duel protiv Izviđača u Ljubuškom (subota, 19.00), koji je uz Banjalučane jedini šampioni u posljednjoj deceniji!

Možda će mala prednost gostiju iz Banjaluke biti mali umor ljubuških "skauta" zbog revanša prvog kola EHF Evropskog kupa protiv austrijskog Linca, koji su prošli nakon boljeg izvođenja sedmeraca, a potom i prvenstvenog duela sa dobojskom Slogom, koju su savladali nakon velikog preokreta.

Bez obzira na sve, trener aktuelnog prvaka Mirko Mikić nema namjeru da odustane od svoje rukometne filozofije...

"Očekivanja su uvijek ista, pokušaćemo da odigramo onako kako smo zamislili bez obzira na ishod, trudićemo se da pružimo naš maksimum u ovom trenutku. Probaćemo da igramo onako kako smo trenirali, odnosno onako kako smo igrali prethodne sezone. Svjesni smo da idemo u goste snažnoj ekipi, koja igra na svom terenu, imaju široku klupu...Ali, imamo i mi svoje adute, imamo još malo vremena da se odmorimo i popravimo greške iz prethodnih mečeva i sa nestrpljenjem očekujemo sutrašnju utakmicu", rekao je Mikić za MONDO.

Odavno je poznato da Mikić neće moći da računa povrijeđene Marka Lukića, Luku Kneževića i Božu Tepića.

"Kadrovskih problema imamo od ranije, povrijeđeni su nam bitni igrači koji će minimum biti van stroja pola sezone, plus imamo nekoliko novopovrijeđenih, pa idemo u Ljubuški bez šestorice igrača. Ali opet, pokušaćemo da iznenadimo, da odigramo drugačije nego u prethodnim utakmicama. Spremni smo, nema šta, pa ćemo da vidimo kako će biti", dodao je trener banjalučkih rukometaša.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC