• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniserka došla na turnir obučena kao Drakula: Stavila plašt, nasmijala i sudiju, ali nije "ujela" rivalku! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Neobična scena na malom WTA turniru u Rumuniji.

 Teniserka-na-turniru-obucena-kao-Drakula Izvor: Twitter/WTA/Instagram/jaqueline_cristian/printscreen

Rumunska teniserka Žakelin Kristijan (24) odlučila je da ponovi stajling od prošle godine i tako još jednom  iznenadi teniski svijet. Na turniru u gradu Klužu koji se nalazi u Transilvaniji Rumunka se pojavila u kostimu grofa Drakule, sa ogromnim okovratnikom i dugim plaštom koji je asocirao na čuvenog vampira iz romana Brema Stokera!

Neobičan stajling - nešto što se ne viđa svaki dan na teniskim terenima, ovog puta nije donio sreću rumunskoj teniserki i trenutno 83. igračici planete. Ona nije uspjela da upiše pobjedu na prvom meču turnira, ali je barem ovim gestom skrenula pažnju na sebe, čak i onih teniskih navijača koji nisu imali u planu da gledaju teniski turnir u rumunskom gradiću. Pogledajte kako inače izgleda Žakelin:

Teniserka koja je početkom ove godine imala najbolji plasman karijere jer je stigla do 58 pozicije na WTA listi veoma je samouvjereno koračala ka terena u plaštu, a snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama pokazuju da je čak i glavni arbitar meča teško zadržavao smijeh kada je vidio njen kostim. Plašt je bio vjerodostojna replika onog kakav je u filmskim ekranizacijama nosio Drakula, ali Žakelin nije "ujela" protivnicu. Ovako se pojavila na turniru:

Inače, Žakelin Kristijan poražena je u prvom kolu turnira u Klužu, nakon što je od nje bila bolja Kineskinja Vang Ksiju (6:3, 6:3). Ovaj rezultat nije senzacija imajući u vidu da je kineska teniserka za tridesetak pozicija bolje plasirana na WTA listi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC