• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sloga podržala RS RS i zaprijetila: Ako bude trebalo, prekinućemo svaki kontakt sa RS BiH dok je Magoda predsjednik!

Autor Dragan Šutvić

Dobojski premijerligaš oglasio se saopštenjem, u kojem je podržao članove Upravnog odbora RS BiH koji dolaze iz Republike Srpske.

 rk sloga doboj podržala rukometni savez bih  Izvor: Promo

Mnogo prašine diglo se nakon medijskog istupa predsjednika Rukometnog saveza BiH Kenana Magode, koji je u izjavi za federalne medije kritikovao rad članova UO koji dolaze RS RS, riječima: "Dali smo Fudbalski savez ljudima koji žele da unište sve što ima veze sa BiH, Rukometni im nećemo dati."

Oštro je na to reagovao Rukometni savez RS oglasivši se saopštenjem, dok je istovremeno MONDO kontaktirao i članove Upravnog odbora Nedima Musića i Darija Pušića, koji su istakli da "problemi u RS BiH nisu povezani sa nacionalizmom".

Možda će vas zanimati

Tokom dana oglasio se i Vladimir Branković, jedan od onih koje je Magoda prozvao, a večeras je saopštenje objavila i dobojska Sloga, koja je u potpunosti podržala rukovodstvo RS RS i članove UO RS BiH koji dolaze iz ovog Saveza.

Saopštenje Sloge prenosimo u cjelosti.

"Muški Rukometni klub Sloga Doboj daje punu podršku Rukometnom savezu Republike Srpske na čelu sa Predsjednikom gospodinom Marinkom Umičevićem, kao i članovima Upravnog odbora RS BiH ispred Rukometnog saveza Republike Srpske, zbog ispada i napada putem medija Kenana Magode.

Magoda je svojim izjavama zloupotrijebio i privatizovao RS BiH kao trenutni predsjednik Saveza, ne obaziraći se na činjenicu da je on jedan od tri člana koji se rotiraju na toj funkciji i ne uvažavajući ničije drugo mišljenje, samovoljno i apsolutistički istupa ispred RS BiH, iznoseći neistine i netačne optužbe prema Rukometnom savezu Republike Srpske.

Sada nam je prije svega potrebno da svi članovi Rukometnog saveza Republike Srpske zauzmu zajednički stav i jedinstveno nastupaju, a Muški rukometni klub Sloga Doboj apsolutno će podržati i poštovati sve stavove i odluke koje donese Upravni odbor Rukometnog saveza Republike Srpske, do te mjere da će ako treba i prekinuti svaku vrstu komunikacije i učešća u RS BiH dok god funkciju predsjednika RS BiH obavlja Kenan Magoda", objavile su Dobojlije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rkmiljacka

Hahahahaah, opet Vojo mulja Marinka, daje mu podrsku,kao i uvijek, sad tamo, sad vamo, kako mu odgovara.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC