• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Srpska noćna mora" - Nikola Kalinić završio NFL sezonu! Srbija ima zvijezdu u Americi, navijači su mu posvetili pjesmu!

Autor Haris Krhalić

Ima imenjake na fudbalskom i košarkaškom terenu, a on gradi svoju karijeru na NFL terenima i upravo je završio prvu NFL sezonu!

 Nikola Kalinić NFL Izvor: Profimedia

Do sada je Srbija mogla da se podiči da je u NFL-u imala Filipa Filipovića, nekadašnjeg pantera nekoliko timova u ovoj ligi, a sada je još jedan Srbin odigrao sezonu u NFL-u. U pitanju je Nikola Kalinić, 25-godišnjak rođen u Kanadi koji je ove sezone zaigrao za Indijanapolis Koltse i na kraju se izborio za mjesto u timu.

Dugo je čekao svoju šansu, igrao je američki fudbal u Kanadi i dominirao na poziciji tajt enda, a zatim je u januaru 2022. godine potpisao ugovor sa Koltsim. Uskoro je otpušten i prebačen u rezervni tim, ali je u finišu sezone uspio da zaigra na sedam mečeva, a čak na dva i da startuje.

Oglasio se povodom kraja regularnog dijela sezone Kalinić i napisao da je "prva godina otišla u istoriju", a na to mu je nekadašnji saigrač iz Kanade Malik Ajrons odgovorio nadimkom koji mu je dao. Napisao je samo - "Srpska noćna mora". U Kanadi su Kalinića zapamtili i navijači, koji su mu spjevali i pesmu:

Pročitajte i ovo:

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC