• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne možeš da pobijediš za pola sata! Đerona o porazu Srbije: Nada postoji, pratićemo rezultate, ali nije to najvažnije!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor Srbije Toni Đerona o porazu protiv Norveške u važnom meču glavne faze Svjetskog prvenstva

 Toni Đerona izjava nakon poraza Srbije od Norveške Izvor: Profimedia

Srbija je izgubila od Norveške u važnom meču Svjetskog prvenstva, poslije kojeg su "orlovima" smanjene šanse za plasman u četvrtfinale. Nakon sjajne igre do poluvremena, a onda furioznog naleta rivaala, ekipa selektora Tonija Đerone nije uspjela da se uzdigne i da još jednom stekne prednost.

“Znali smo da će norveški tim podići intenzitet u drugom poluvremenu, kao što su to učinili i protiv Holandije. Nismo našli način da odgovorimo na taj intenzitet, odbrana je bila loša, ali je problem u napadu bio veći. Izgubili smo mnogo lopti u prvih 15 minuta i nismo uspjeli da se vratimo. Utakmica se igra 60 minuta, protiv timova poput Norveške ne može da se pobijedi ako odigraš dobrih 30-40 minuta. Analiziraćemo ovaj meč, probaćemo da izvučemo pouke i učimo iz sopstvenih grešaka”, rekao je selektor "orlova" i potom se osvrnuo na naredne mečeve i njihovu važnost za kvalifikacije za Olimpijske igre.

"Veliki cilj je da se vratimo poslije ovakvog poraza, da odigramo što bolje sve preostale utakmice. Nada postoji, pratićemo rezultate drugih timova, ali ključno je da moramo biti na 100 odsto svojih mogućnosti protiv Holandije i Argentine", zaključio je Đerona.

Kapiten Nemanja Ilić takođe je govorio o utiscima po završetku meča. "Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, dobro smo otvorili i drugo, poveli sa pet razlike. Međutim, Norvežani se nisu predali, mi smo s druge strane izgubili preciznost u napadu i kasnije smo bili u konstantnom zaostatku. Protiv ekipe kao što je Norveška, to se teško stiže. Nedostaje nam malo više iskustva, ovakvih utakmica protiv ekipa kao što su i Norvežani i Nijemci. To što smo sada i sa jednima i sa drugima odigrali jako dobro govori da nema brige za budućnosti, bićemo sve bolji i bolji, ali svakako da boli ovaj poraz", kazao je kapiten Ilić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC