• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rus prvi polufinalista u Melburnu! Hačanov prošao dalje, sad navija za iznenađenje!

Autor Haris Krhalić

Sebastijan Korda predao je meč, Karen Hačanov je u polufinalu Australijan opena.

 Hačanov u polufinalu Australija opena Izvor: Profimedia

Karen Hačanov (Rusija) prvi je polufinalista Australijan opena u muškoj konkurenciji. Sebastijan Korda (SAD) predao mu je četvrtfinalni duel u Melburnu - 7:6 (7:5), 6:3, 3:0. U trećem setu je američki teniser shvatio da je povreda desne ruke takva da ne može da izdrži još tri gema i da je bolje da se povuče, ustao je sa stolice, odšetao do rivala i predao mu duel.

Sada će ruski igrač navijati za iznenađenje u drugom polufinalnom okršaju. Tamo igraju Stefanos Cicipas (Grčka) i Jiri Lehečka (Češka). Jasno je da će navijati za iznenađenje. Grk je prošle godine u Roterdamu poslije preokreta srušio Lehečku, sada će igrati na grend slemu. Karen će to sigurno pratiti.

Što se meča tiče, odlučujući je bio prvi set. Hačanov je odmah napravio brejk, poveo sa 3:0, pa je imao vođstvo od 5:2 i priliku da povede. Korda je uzvratio, vratio brejk, a onda je uslijedio taj-brejk. Tamo je Karen stigao do nove tri set lopte (6:3) i tek treću je realizovao. Amerikanac je medicinskim tajm-autima pokušao da riješi problem sa rukom, nije uspijevao. Ruski as je napravio da brejka u drugom setu, a u trećem se meč završio ranije. "Naravno da nikada ne želite ovako da pobijedite, nadam se da će brzo da se oporavi. Što se moje igre tiče, uvijek postoje oscilacije, vjerovao sam u sebe stalno, ali kada ostvarite ovakve rezultate onda počinjete još više da vjerujete u sebe. Na ovaj način rastete još više i kao teniser i kao čovjek", rekao je Hačanov poslije meča.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC