• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novače, nek si rekao Australiji! Ovo se nije vidjelo u TV prenosu - Đoković pokazao na "ONU STVAR"! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je prilikom proslave titule na Australijan openu pokazao na tri stvari. I to nismo vidjeli u televizijskom prenosu...

 Novak Đoković pokazao na muda u finalu Australijan opena Izvor: Twitter/ElkNat877/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je danas na Australijan openu svoj čak 22. grend slem i dokazao svima da je najbolji svih vremena. Uspio je Đoković da se izbori sa "sto stvari" koje su ga opterećivale, samo Novak zna šta je sve prošao u posljednjih godinu dana od deportacije iz Australije i demonizovanja u medijima, pa ne čudi što su ga na kraju preplavile emocije kada je zagrlio porodicu, a zatim jecao kraj terena, kao nikada do sada.

Ali, prije svega toga Novak Đoković je poslije finalnog poena na meču stavio prst na čelo, što su u Velikoj Britaniji čak ocijenili kao kopiranje fudbalera Markusa Rašforda, međutim televizijske kamere nisu snimile šta je to još srpski teniser pokazao - pošto nisu bile pripremljene za takvu proslavu.

Na snimku koji je objavio jedan navijač na društvenim mrežama, jasno se vidi da je Đokovićeva proslava bila sastavljena od tri elementa: pokazao je na glavu, pa na srce, a zatim i "dole" - što niko do sada nije primijetio.

Novak Đoković je na taj način želio da ukaže da su tri stvari najvažnije bile na putu ka njegovom desetom peharu u Australiji. To su naravno mentalna snaga, njegovo veliko srce, a onda i "ona stvar", bez koje se ne može uspjeti u sportu. Hrabrost koju je Novak imao u ključnim momentima meča, pa hrabrost da uopšte igra na Australijan openu zbog povrede zadnje lože, a zatim i hrabrost da uopšte dođe u Melburn poslije svega što se desilo prije godinu dana. Pogledajte kako je to izgledalo:


Podsjetimo, Novak Đoković je održao i burnu konferenciju za medije na kojoj je govorio o tome da mu je titula u Australiji možda i najdraža u karijeri, osvrnuo se na priče o "lažiranju povrede", ali nije želio da kaže da je najveći teniser svih vremena - pokazujući još jednom da posjeduje i poniznost, takođe važnu kod svakog šampiona.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

8. Xy

Ima mozak, srce i muda da se izbori sa cijelim svijetom.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC