• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ALONSO BLISTA NA STAZI, ALI IMA LJUBAVNE PROBLEME! Javio se na Instagramu zbog novinarke: "Željeli smo da vam kažemo..."

Autor Haris Krhalić

Fernando Alonso potvrdio je da više nije u vezi sa Andreom Šlager.

 Alonso raskinuo sa djevojkom Izvor: Instagaram/andrea.m.schlager

Fernando Alonso (41) fantatično vozi u novoj sezoni Formule 1, na tri trke do sada završio je na podijumu. Poslije dobrih rezultata odlučio je da javno saopšti i vijest iz privatnog života, raskinuo je vezu sa Andreom Šlager. Španac i novinarka iz Austrije i zvanično više nisu u vezi.

Potvrdio je to i španski vozač na društvenim mrežama."Željeli smo da vam kažemo da je naša veza završena. Imali smo tu sreću da provedemo fantastično vrijeme zajedno i tako će biti i u budućnosti, samo na drugačiji način. Kao što ste vjerovatno vidjeli, nastavili smo da radimo na raznim zajedničkim projektima i radićemo to sa ljubavlju i poštovanjem. Smatrali smo da je prikladno da podijelimo ovu vijest sa vama, jer ste nam pružali veliku podršku", napisao je Alonso na svom Instagram nalogu.

Njih dvoje počeli su da se zabavljaju u maju 2022. godine i tada su se pojavile njihove zajedničke fotografije. Ubrzo poslije toga su potvrdili da su zajedno. Alonso je u Formuli 1 od 2001. godine i najveći uspjeh ostvario je 2005. i 2006. godine kada je osvojio dvije titule. Ukupno ima 32 pobjede i 101 put bio je na podijumu. Što se Andree tiče, ona je poznata voditeljka, prati Formulu 1, MotoGP i tenis, ujedno je i ambasadorka španskog automobilskog brenda "Kupra". Pogledajte i kako ona izgleda:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC