• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UŽASNE FOTOGRAFIJE ZGROZILE SRBIJU, OGLASILA SE I IVANA VULETA! Važna poruka atletičarke: "Muka mi je, dosta je!"

Srpska atletičarka Ivana Vuleta ima komentar zbog slika koje su zgrozile korisnike društvenih mreža.

 Ivana Španović Vuleta o mučenju konja Izvor: MN PRESS

Srpska atletičarka Ivana Vuleta (nekada Španović) užasnuta je prizorom koji od jutros šokira stanovnike Srbije na društvenim mrežama. Užasne fotografije koje je podijelilo udruženje za zaštitu životinja prikazuju kobilu koju je vlasnik u Vlasotincu mučio i prebijao, prije nego što joj je ukazana veterinarska pomoć.

Kao i kod većine ljudi koji su vidjeli užasne fotografije sa lica mjesta, i kod Ivane je to izazvalo bijes. Jedna od najuspješnijih srpskih sportistkinja podijelila je na svom Instagram profilu komentar na ovu temu, a u njemu istakla da joj je muka zbog svega što se desilo.

"Muka mi je od ovakvih vijesti, muka mi je od vremena u kojem živimo, muka mi je na šta smo se kao čovječanstvo srozali, muka mi je od okretanja glave, tihe patnje, bespomoći, tolerisanja umobolnih dijela. Dosta je!", napisala je Ivana Vuleta u svojoj objavi. Pogledajte fotografije:

Kako su prenijeli mediji, čovjek je kobilu udarao čekićem, a zatim je nastavio da je udara i motkom nakon što ju je upregao u kola. "Srećom su slučaj odmah prijavili očevici i nadležne institucije i udruženja su odmah reagovali. Na poziv Udruženja Zavod Pit, koje je odmah otišlo na mjesto zločina, izašla je i naša ekipa. Konja je inspekcija predala Udruženju i konja smo prevezli do prihvatilišta Zoo Planeta", navodi se u objavi organizacije "ZooPlanetNiš".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC