• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniser lomio reket o sudijsku stolicu?! U rukama ostala samo DRŠKA, odmah izbačen sa turnira! VIDEO

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Svojevremeno jedan od najvećih svjetskih talenata sebi ne smije da dopusti ovakve situacije, ali Mikael Imer će izgleda biti više zapamćen po skandalima.

 Teniser Mikael Imer diskvalifikovan video snimak lomio reket Izvor: Twitter/TennisTV/printscreen

Švedski teniser Mikael Imer (24) izbačen je sa turnira u Lionu nakon skandaloznog ponašanja i lomljenja reketa tokom meča protiv Artura Filsa, koji je u završnici prvog seta imao prednost iako je na ovom susretu bio autsajder. Fils je osvojio veoma važan gem na servis Imera, a Šveđanin je smatrao da je jedan od poena u tom gemu trebalo da pripadne njemu.

Tokom rasprave sa sudijom u stolici nekoliko puta se vraćao ka liniji i pokazivao gdje je na šljaci ostao trag, međutim... To nije bilo dovoljno da sudija promijeni odluku i dodijeli mu poen, pa je Mikael potpuno izgubio živce. Nakon gema je bio izuzetno bijesan, pa je reket kojim je do tog trenutka igrao polomio o stolicu u kojoj je sjedeo glavni sudija.

Nekoliko veoma snažnih udaraca izazvali su čeđenje svih na stadionu, a Imerova oprema se potpuno rasprala. Na snimku se vidi kako mu je nakon ovog performansa u ruci ostala samo drška! Pogledajte kako je izgledao detalj zbog kojeg je Imer izbačen sa turnira.

Tako je francuski teniser Artur Fils nakon manje od jednog seta dobio priliku da igra četvrtfinale turnira u Lionu koji je posljednja provjera pred Rolan Garos. Sa druge strane, Mikael Imer će vjerovatno biti drastično kažnjen zbog ovoga, a pitanje je i kako će to uticati na njegovu kompletnu karijeru. Trenutno je 58. igrač planete i za sada ne djeluje da će ispuniti očekivanja sa početka karijere kada su ga pojedini stručnjaci najavljivali u svjetskom vrhu. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC