• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MA, NE MOGU DA SPAVAM KOLIKO RAZMIŠLJAM O NOVAKU... Cicipas ironično o Đokoviću, nije mu se dopalo pitanje

Stefanos Cicipas nije bio najsrećniji zbog pitanja koja je dobijao u Parizu.

 Stefanos Cicipas o porazu od Đokovića Izvor: YouTube/Roland-Garros/Screenshot

Grčki teniser Stefanos Cicipas nije uopšte blistao na startu Rolan Garosa protiv Jiržija Veselog, ali je na kraju slavio poslije četiri uzbudljiva seta (7:5, 6:3, 4:6, 7:6). Na konferenciji za medije priznao je da je to bila jedna od "najnekonstantnijih" partija koju je odigrao u poslednje vrijeme, a svjestan je i sam da će morati mnogo bolje od toga da bi se borio za titulu kao 2021. godine kada ga je Novak Đoković pobijedio poslije preokreta u pet setova.

Upravo su ga novinari podsjetili na čuveni poraz od prije dvije sezone i upitali ga da li je imao "nekog efekta na njega", a Grk je ironično odgovorio što bi moglo i da se protumači da krije da ga preokret i dalje progoni, pošto je od tada od Đokovića izgubio i finale Australijan opena ovog januara.

"Ma ne mogu da spavam od razmišljanja o tome... Iskreno to mi nijednog trenutka nije palo na pamet. Ako sada Đoković uspije (da osvoji 23. grend slem, prim. aut.), to će biti velika stvar za njega. Međutim, moj fokus ovdje je isključivo samo na meni i na mojim igrama. O drugima ne razmišljam", izjavio je Cicipas koji je mnogo puta pohvalno pričao o Novaku Đokoviću i u Melburnu ga je proglasio i za najboljeg svih vremena.

"Volio bih da i mene svi mrze jednog dana. U pozitivnom smislu. Kao što znate, postanete veoma nepopularni kada stalno pobjeđujete", rekao je Grk o kritikama na račun srpskog tenisera, inače najomraženijeg na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Novak Đoković i Stefanos Cicipas bi mogli da imaju reprizu finala iz 2021. godine u polufinalu ovogodišnjeg grend slema, ali pod uslovom da Grk pre toga eliminiše Alkaraza. Naravno, kao i da Đoković pobijedi svoje izazivače, a nisu nimalo naivni počevši od današnjeg Aleksandra Kovačevića, američkog tenisera srpskog porijekla.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC