• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DVIJE NAJOMRAŽENIJE TENISERKE ISPALE SA ROLAN GAROSA! Zvižduci poslije skandala: Ništa loše nismo uradile

Sara Soribes Tormo i Marija Bouzkova ispale su sa Rolan Garosa poslije skandala i svega što se dešavalo na pariskoj šljaci...

 Sara Soribes Tormo i Marija Bouzkova ispale sa Rolan Garosa Izvor: Profimedia

Dvije najomraženije teniserke ispale su sa Rolan Garosa, Sara Soribes Tormo (Španija) i Marija Bouzkova (Češka) eliminisane su u četvrtfinalu. Izgubile su od američko-austraijskog tandema Nikol Meličar-Martinez/Elen Perez sa 7:5, 6:3. Publika ih je ispratila zvižducima, očigledno je da im se nije dopao nesportski potez koji su narpavile pre nekoliko dana.

U osmini finala je japanska teniserka Miju Kato je lopticom pogodila devojčicu koja skuplja lopte. Ona je počela da plače, a u tom momentu su Sara i Marija pritrčale sudiji i tražili od njega da pogleda tu situaciju i da ih diskvalifikuje. Sudija je prvo dao upozorenje, ali je onda ušao supervizor, razgovarao sa svima njima i sa tom djevojčicom i odlučio da diskvalifikuje Kato i njenu parnterku Aldilu Sutijadi. Tada su krenuli žestoki napadi upućeni teniserkama iz Španije i Češke, posebno na društvenim mrežama.

Ljudi su bili bijesni na njih zbog tog poteza, što su one tražile diskvaifikaciju protivnica, iako se vidjelo da Japanka nije imala namjeru, samo je prebacila lopticu na drugu stranu. "Nije nam lako, ni Mariji ni meni. Nismo ništa loše uradile, samo smo prišle sudiji i rekle mu da pogleda situaciju, ništa više. Odluku je donio supervizor, ponavljam, mi ništa loše nismo uradile", rekla je Sara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC