• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bravo, Hamade - Međedović u glavnom žrijebu Vimbldona! Veliki uspjeh srpskog tenisera, igraće protiv najboljih!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Još jedan odličan rezultat Hamada Međedovića, nakon što je nedavno osvojio dva čelendžera i igrao prvo kolo Rolan Garosa.

 Hamad Međedović plasirao se u glavni žrijeb Vimbldona Izvor: Instagram/screenshot/hamadmedjedovic

Srbija ima još jednog predstavnika u glavnom žrijebu Vimbldona - talentovani Hamad Međedović uspio je da preskoči i treću prepreku u kvalifikacijama, pa će igrati protiv najboljih na travi u Londonu. On je u posljednjem kolu kvalifikacija za treći grend slem sezone nadigrao domaćeg tenisera Bilija Herisa i to u tri odigrana seta: 6:4, 7:6, 6:4.

Što se samog meča tiče on je trajao nešto malo više od dva sata, a bio je veoma neizvjestan u svakom od setova. Tokom borbe za glavni žrijeb najprestižnijeg teniskog turnira u kalendaru Hamad Međedović je dva puta uspio da oduzme servis gem svom rivalu, dok protivnik to nije uspio nijednom da uradi, pa je talentovani predstavnik Srbije obezbijedio drugo uzastopno učešće na grend slem turnirima.

Hamad je preskočio tri kola kvalifikacija, a istim tim putem prošao je i na nedavno održanom Rolan Garosu! Kada se gledaju samo kvalifikacije za najveće turnire na svijetu Hamad ima šest pobjeda iz isto toliko odigranih mečeva, što bi moglo da bude najava velike karijere - kada je na pravoj pozornici, Međedović pokazuje najbolje partije!

Podsjećamo, Hamad Međedović je u Parizu poražen u prvoj rundi od Markusa Hirona, a nadamo se da će mu sada žrijeb biti naklonjen i da će za uvodnu rundu turnira dobiti rivala protiv kojeg može da bude ravnopravan. Iskorak u drugo kolo grend slema bio bi ogroman rezultat za tenisera koji je tokom prethodnih godinu i po dana osvojio tri fjučers i tri čelendžer titule!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC