• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković podržao Nikolu Mirotića!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji srpski sportista reagovao na odluku Nikole Mirotića da ne pojača Partizan.

 Novak Đoković podržao Nikolu Mirotića Izvor: MN PRESS

Nikola Mirotić je donio veliku odluku i odbio ponudu Partizana, a reakcija na njegov tekst stigla je i od Novaka Đokovića. Najbolji tensier svih vremena nije se oglasio saopštenjem ili komentarom, ali je lajkovao tekst koji je doskorašnji krilni centar Barselone podijelio sa svojim pratiocima.

U njemu Mirotić navodi da odbija ponudu Partizana, da mu prijetnje nisu stizale iz tabora Crvene zvezde i da je za njega, njegovu porodicu i karijeru najbolje da nastavi da igra negdje van Srbije. Na to saopštenje reagovao je Partizan, a možda i sportski direktor Zoran Savić, koji se oglasio sa samo dvije reči: "No pasaran".

Objava Nikole Mirotića na Instagramu naišla je na brojne reakcije širom Evrope, a među onima koji su vidjeli šta je napisao jedan od najboljih igrača u Evropi našao se i Novak Đoković. Najbolji srpski sportista lajkom je podržao Mirotića nakon objave koju su danima čekali svi košarkaški fanatici.

Podsjećamo, Nikola Mirotić i Novak Đoković sreli su se upravo u Beogradu na jednom meču Evrolige. Srpski teniser gledao je okršaj Crvene zvezde i Barselone u dvorani "Aleksandar Nikolić", a na kraju meča se fotografisao sa igračima španskog tima. Tom prilikom srdačno se pozdravio sa Mirotićem, koji je poput Đokovića, veoma religiozan. 

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

idolovracar

Novak je najveci teniser ali vjeruje u tele pa pita gurua koji mu je reket odredila vracara pa nekad nezna gdje je supalj i izgubi iako bi recimo razbio alkaraza da ostavi reket iz prvog seta ali to je novak pametan ali sujevjeran a ne vjernik

Postar

@idolovracar Ne diraj Djokovica, ustani kada ga spominjes.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC