• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBINOV ŠOU U UFC - "DOKTOR" PREBIO AMERIKANCA: Pauzirao 14 mjeseci, promijenio kategoriju, pa raznio rivala! (VIDEO)

MMA borac Uroš Medić impresivno završio borbu u trećoj rundi, spektakularnim udarcem iz okreta.

 Uroš Medić savladao Metjua Semelsbergera Izvor: Twitter/UFCEurope/printscreen

Srpski MMA borac Uroš Medić (30) upisao je jednu od najvažnijih pobjeda u karijeri - u prestižnoj organizaciji UFC zabilježio je svoj treći trijumf, a ovog puta žrtva je bio Amerikanac Metju Semelsberger. Njihov okršaj u oktagonu završen je nokautom u trećoj rundi, na oko dva i po minuta prije nego što će isteći vrijeme za borbu.

Medić je do pobjede stigao fantastičnim udarcem iz okreta, koji je potpuno uništio Metjua. Semelsberger se zateturao, zatim završio na podu, a Medić ga je "dokrajčio" nizom snažnih udaraca dok je bespomoćno ležao na leđima. Koliko je agresivan srpski borac bio tom prilikom vidjelo se i nekoliko trenutaka kasnije, kada je Metju Semelsberger uz pomoć sudije uspio da ustane, ali zbog pretrpljenih udaraca nije izgledao kao borac koji sam može da napusti oktagon.

Inače, Medićeva pobjeda stigla je nakon što u prve dvije runde runde nije bio dominantan - veliko je pitanje da li bi pobijedio da je ovaj meč završen odlukom sudija. Ovako se Uroš potrudio da sve bude gotovo na pravi način - razornim udarcem poslao je rivala na pod i tamo okončao svoj četvrti meč u organizaciji UFC - za sada ima skor od tri pobjede i jednog poraza. Pogledajte finiš njihove borbe:

Medić je prvi put nastupio u kategoriji do 77 kilograma i to samo četiri nedjelje nakon što je prihvatio da uđe u oktagon. Prvobitni plan nije bio da se Semelsberger bori protiv njega, ali je nakon odustajanja ranije dogovorenog protivnika Srbin prihvatio ponudu da se okuša protiv iskusnog UFC borca - sudeći po rezultati te borbe Uroša bismo u budućnosti mogli češće da gledamo u ovoj kategoriji, a ne u onoj do 70 kilograma.

Uroš Medić ili "Doktor" kako mu je nadimak u borilačkom svijetu, vratio se ovom pobjedom u oktagon nakon punih 14 mjeseci. Zbog povrede šake zadobijene na treningu morao je da pauzira više od godinu dana, tačnije od kraja maja 2022. godine kada je nokautom savladao Omara Moralesa.

Možda će vas zanimati

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC