• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana Vuleta nosi minđušu koja krije tajnu! Ovo je simbol koji joj je obilježio život (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ivana Vuleta je još prije nekoliko godina govorila da "sedmica" ima posebnu simboliku za nju i to se pokazalo i u Budimpešti.

 Ivana Vuleta nosi minđušu sa brojem 7 Izvor: Profimedia

Srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u atletici u Budimpešti pošto je "nebeskim" skokom od 7,14 metara potpuno "pometlala" konkurenciju. Na taj način, Ivana je ostvarila san u 34. godini i slomila se kao nikada u karijeri, što je i sama priznala poslije svega. Ogrnuta zastavom Srbije, prošetala je velelepnim stadionom u Budimpešti i pokazala na taj način jedan detalj koji mnogi nisu primijetili u prvi mah.

Ivana Vuleta, ili ako vam je draže djevojačke Španović, imala je na uhu minđušu sa simboličnim brojem "sedam" koji joj je srećan i koji joj je obilježio dosadašnju karijeru. Možda je i ovoga puta bio taličan kada je u skoku udalj dominirala nad konkurencijom koja se pitala odakle joj toliko snage...

Ova "sedmica" na uhu ju je motivisala pošto je to bio cilj koji je jurila najveći dio karijere, a kada je preskočila "magičnih sedam metara" 2015. godine, sve se promijenilo. "Sa sedam godina sam počela da treniram atletiku. Od tada maštam o tituli Svjetskog broja 1 i o sedam metara. Prije sedam godina bila sam Svjetska juniorska prvakinja. Juče sam prvi put skočila sedam metara", pričala je Ivana nakon bronze u Pekingu 2015. godine.

Ivana je rekla da je i "sedam broj kome stremi po broju osvojenih medalja do kraja 2016. godine", a malo je reći da će uskoro morati da menja srećan broj pošto ne stalje sa osvajanjem medalja. Nadamo se još jednoj, ako može najsjanijoj sljedeće godine u Parizu, ako ne - i ovo je bilo više nego dovoljno, kraljice Ivana!

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:01
Ivana Vuleta
Izvor: RTS 2
Izvor: RTS 2

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC