• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hoćeš i Vimbldon da mi otmeš!?" Ivanišević zaratio sa bivšom, objavio dramatičnu poruku u ponoć!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Neočekivano obraćanje Gorana Ivaniševića povodom situacije sa bivšom suprugom.

 Otvoreno pismo Gorana Ivaniševića bivšoj supruzi Izvor: Profimedia

Goran Ivanišević, bivši hrvatski teniser i trener Novaka Đokovića, objavio je kasno sinoć otvoreno pismo koje je direktno upućeno njegovoj bivšoj supruzi Tatjani Dragović. Njih dvoje bili su zajedno 17 godina, vjenčali su se 2009, a potom su se razveli nakon četiri godine. Sudeći prema onome što je objavio, odnosi sada nisu dobri.

U objavi na Instagramu, Ivanišević je optužio svoju suprugu - koju oslovljava inicijalima - da je prisvojila mimo svih zakona novac koji je zaradio prije i tokom braka, odnosno da čim je zatražio ono što mu pripada, postao je "porodični nasilnik". Poručio je da ga ne bi čudilo da traži od njega i da se njoj prizna osvajanje Vimbldona i dvije olimpijske medalje, potom se obrativši i advokatima. Prenosimo objavu Gorana Ivaniševića u cjelosti:

"Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio prije i tokom braka, koji je T. D. (bivša supruga Tatjana Dragović, prim. aut.) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dvije olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", napisao je trener Novaka Đokovića.

Izvor: Profimedia

Podsjetimo, Goran Ivanišević i Tatjana Dragović imaju kćerku Amber Mariju i sina Emanuela, dok je poslije razvoda uplovio u novu vezu i potom oženio Nives Čanović. Prema riječima njihovih pratilaca, Ivanišević je bio "pravi mrgud" sve dok nije upoznao hrvatsku voditeljku. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC