• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati udarili na Ivaniševića: "Beskućnik" iz stana od 600.000 evra!

Autor Dragan Šutvić

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević je glavna tema medija u regionu ovih dana.

 goran ivanišević beskućnik iz stana od 600 hiljada evra  Izvor: Profimedia/Matthieu Mirville / DPPI

Dugogodišnji trener Novaka Đokovića, nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević, posljednjih nekoliko dana glavna je tema u hrvatskim medijima. Prvo je u javnost isplivala njegova fotografija iz bolnice nakon operacije, a zatim se saznalo i za probleme koje ima sa bivšom ženom Tatjanom Dragović oko novca i stana!

Nakon dramatičnog pisma koje je Ivanišević objavio javnost je saznala za pojedine detalje iz njihovog odnosa, a mediji u Hrvatskoj otišli su i korak dalje. Portal "24sata" prenosi kako je Goran Ivanišević "beskućnik" iz stana vrijednog 600.000 evra, kupljenog od strane njegove supruge Nives! 

"Goran Ivanišević nastavio je galantan odnos i prema novoj supruzi, Nives, iako je iz tužbe protiv bivše supruge Tatjane jasno da se pokajao što joj je prepustio vrijednu imovinu. Kako smo već pisali, Ivanišević sad ruši sporazum od prije 11 godina kojim je bivšoj supruzi kao njeno vlasništvo ostavio luksuzne stanove od 210 i 434 kvadratna metra. Ali prošle godine je sa suprugom Nives kupio novi stan na zagrebačkom Srebrnjaku. Tom stanu proslavljeni teniser nije ni suvlasnik niti ima pravo korištenja. Isključiva vlasnica je Nives, koja je na kupoprodajnom ugovoru navedena i kao jedini kupac. Riječ je o stanu koji se prostire na dva sprata i ima skoro 145 kvadrata, u kojima su smještene dvije dječije sobe, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevni boravak i kuhinja. Osim te kvadrature, stanu pripadaju garažno mjesto od 47 kvadrata, terasa od skoro 10 kvadrata, dvorište od 28 kvadrata, mali balkon i zelena površina", navodi se u tekstu hrvatskog sajta i dodaje:

"Krajem maja prošle godine Nives je stan platila skoro 600.000 evra, konkretno - 592.392. Prvo je dala više od 74.000 evra, a zatim i ostatak cijene u roku sedam dana poslije potpisivanja ugovora. Kad se gleda samo površina stana, cijena je više od 4.000 evra za kvadrat, ali porodica je dobila i dvorište, garažu, terasu... Za stan nije podignut kredit, nego je cijena isplaćena uplatom gotovine na račun. Iako Nives radi kao voditeljka na radiju, ima i svoju firmu "Marli", teško da je mogla skupiti ušteđevinu od skoro 600.000 evra za kupovinu stana. Izglednije je da je Goran osigurao potrebni novac iako stan ne glasi na njega. Nives nije na svoje ime imala i neku nekretninu koju je prodala kako bi osigurala dio novca. Ona je samo suvlasnica stana od 80-ak kvadrata u Novom Zagrebu koji je naslijedila. Novo porodično gnijezdo Ivaniševićevih uopšte nije vidljivo s ulice Srebrnjak. Kad se gleda s ulice, vidi se porodična kuća. Ali je bivša vlasnica u dvorištu tu kuću dogradila praktično novom zgradom."

Inače, svoju bivšu suprugu Tatjanu Dragović Goran je primijetio dok je pratio izuzetno popularnu seriju "Friends". U jednom trenutku Čendler, jedan od šestoro prijatelja koji su u glavnim ulogama, drži naslovnu stranu časopisa Kosmopoliten sa Tatjaninom slikom. Taj detalj privukao je Ivaniševićevu pažnju, a kasnije je uspio da osvoji ljepoticu i da provedu zajedno deceniju i po. Bili su vjereni od 1999. godine, venčali su se 2009. i razveli 2013. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC