• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ivanišević tužio i ćerku, sud ga favorizuje": Haos zbog objave Novakovog trenera, isplivali novi detalji o supruzi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hrvatski mediji prenose nove informacije o slučaju Gorana Ivaniševića i njegove bivše supruge Tatjane Dragović.

 Goran Ivanišević tužio suprugu i ćerku Izvor: Profimedia

Bivši teniser i trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević objavio je u ponoć dramatično pismo u kome se obratio svojoj bivšoj supruzi Tatjani Dragović povodom optužbi za nasilje u porodici, dodavši da je to učinila čim je "tražio ono što mu pripada". Ivanišević je optužio bivšu partnerku da je mimo svih zakona prisvojila novac koji je zaradio prije i tokom braka i čitav slučaj će završiti na sudu, a sada hrvatski mediji otkrivaju i nove detalje.

Prema pisanju hrvatskoj "Nacionala", Ivanišević je pokrenuo nekoliko sudskih postupaka protiv svoje bivše supruge Tatjane Dragović i spremio obimnu dokumentaciju, što prema njihovim informacija "izaziva ozbiljne sumnje da više državnih organa, uključujući policiju, sud i Centra za socijalni rad, se ponaša pristrasno u korist bivšeg tenisera".

"Sporazumi u posjedu Nacionala i prepiska o trošenju novca sa zajedničkog bankovnog računa potvrđuju sumnje u ozbiljnu pristrasnost institucija. Ivanišević je tužio i kćerku Amber, traži polovinu stana koji joj je poklonila Tatjana Dragović i tvrdi da je ugovor o darivanju stana suprotan moralu hrvatskog društva. Takođe, traži i da ne plaća više alimentaciju za kćerku", navodi hrvatski "Nacional" i dodaje:

"Pokrenuo je više postupaka sa ciljem da se Tatjani Dragović oduzme dio imovine koji joj je pripao na osnovu njihovih ranije obostrano potpisanih ugovora, a od nje, po svemu sudeći, traži i vraćanje fiktivnog kredita od čak 2,5 miliona evra. Iako sudu nije dostavio nikakav ugovor o kreditu, niti ubjedljiv dokument koji bi potvrdio ovu tvrdnju, sud je Tatjani Dragović blokirao račune i zabranio raspolaganje imovinom".

Podsjetimo, Goran Ivanišević i Tatjana Dragović imaju kćerku Amber Mariju i sina Emanuela, dok je poslije razvoda uplovio u novu vezu i potom oženio Nives Čanović. Prema riječima njihovih pratilaca, Ivanišević je bio "pravi mrgud" sve dok nije upoznao hrvatsku voditeljku. Ovako se obratio bivšoj supruzi Tatjani Dragović:

"Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio prije i tokom braka, koji je T. D. (bivša supruga Tatjana Dragović, prim. aut.) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dvije olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", napisao je trener Novaka Đokovića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC