• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se oglasio - bruka u Evropi: "Neobično 'gostoprimstvo', nismo imali gdje ni da večeramo"

Rukometaši Partizana će dočekati Hafnarfjordur u drugom kolu EHF kupa, nakon što nisu najljubaznije bili primljeni na prvom meču na Islandu.

 Rukometaši Partizana loše dočekani na Islandu Izvor: MN PRESS

Rukometaši Partizana igraju od 18:00 časova na Banjici za prolaz u treće kolo EHF kupa nakon što su u prvom meču na Islandu odigrali neriješeno 34:34 sa Hafnarfjordurom. Put od 4.300 kilometara je bio iscrpljujući i zahtjevan, crno-bijeli su bili desetkovani povredama, a klub je otkrio da to nije bio jedini problem. Uz naslov "Neobično 'gostoprimstvo'" podijelili su detalje svog boravka na Islandu prošle nedelje.

"Pred put na Island naš klub se suočio sa jednom vrlo neobičnom situacijom. Praksa kod evropskih utakmica jeste da klub domaćin obezbijedi gostima smještaj, hranu i uslove za treniranje tokom boravka. Nekoliko dana prije polaska, iz Hafnarfjordura su nam javili da se ipak sami snalazimo, tako da smo došli u situaciju da hotel tražimo u posljednjem trenutku. Domaćin nam je u hali dodijelio večernji termin za treniranje, koji se završava u 20:30, a svi restorani rade do 21 čas, stoga smo imali poteškoće i sa pronalaskom mjesta za večeru", navedeno je u obraćanju crno-bijelih. 

Sada islandska ekipa predvođena slavnim Aronom Palmarsonom dolazi u Beograd i reklo bi se da su i dalje favoriti. Na Islandu je Partizan do neriješenog rezultata vodio fantastični Uroš Kojadinović sa 13 golova, a sada se očekuje da će tribine na Banjici biti pune. Golman Dimitrije Jelić veruje da će crno-bijeli stići do pobjede.

"Iza nas je jedna jako teška i naporna utakmica, ali i dragocjeno iskustvo. Igrati protiv Arona Palmarsona je za svakog igrača dodatni motiv da se pokaže u što boljem svjetlu, a posebno za mlađe, koji prvi put nastupaju u evropskim utakmicama. Na Islandu smo izborili remi, što je veliki uspjeh, i sada je na nama da pred svojom publikom odigramo još jedan kvalitetan meč i obezbedimo plasman u treću rundu,Nećemo dozvoliti da nas poremeti neriješen rezultat sa Radničkim u domaćem prvenstvu. Ostaje žal što iz Kragujevca nismo odnijeli oba boda, ali kada je raspored ovako naporan, teško je izdržati tempo i biti u svakom meču na visokom nivou. Svima nam je teško palo što nismo uspjeli da pobijedimo, ali moramo da se izdignemo i maksimalno pripremimo za revanš sa Islanđanima. Nadam se da ćemo imati podršku navijača, u vječitom derbiju su nas nosili tokom svih 60 minuta. Takva energija nam je potrebna i u subotu, a mi ćemo dati sve od sebe da im uzvratimo novom pobedom", poručio je čuvar mreže crno-bijelih.

I drugi srpski predstavnik u EHF kupu igra svoj meč drugog kola. Dinamo iz Pančeva nakon što je u prvom kolu prošao italijanski Meran na svom terenu je izgubio od Volendama 33:30 i sada im treba pravo čudo u Holandiji da bi prošli dalje. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC