• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasila se vjerenica poginulog hokejaša

Autor Dragan Šutvić

Američki hokejaš Adam Džonson izgubio život na meču u Engleskoj.

 oglasila se vjerenica poginulog hokejaša  Izvor: Instagram/ryanwolfe17/printscreen

Poznati hokejaš Adam Džonson, nekadašnji NHL igrač i jedan od najboljih u Engleskoj, preminuo je nakon teške povredekoju je zadobio na utakmici svog tima. Hokejaš protivničke ekipe klizaljkom je prerezao vrat Džonsonu, koji nije uspio da se oporavi od teške povrede, iako je u prvi mah želio da nastavi da kliže. Od Adama se emotivnom porukom oprostila njegova izabranica Rajan, čije riječi tjeraju suze na oči.

Vjerenica tragično nastradalog sportiste utrčala je na teren sa tribina kada se dogodila nesreća, ali Adam je u tim trenucima već izgubio mnogo krvi. Hitna pomoć je hokejaša prebacila do bolnice, gde je konstatovana smrt koja je teško pogodila Amerikanku... "Moj preslatki anđele, nedostajaćeš mi zauvijek i uvijek ću te voljeti", napisala je u objavi na društvenim mrežama Adamova verenica Rajan. Pogledajte njihove zajedničke fotografije:

Nakon incidenta na ledu hokejaši su napravili živi štit kako publika ne bi mogla da vidi šta se desilo, ali je svima jasno da Adam ima teške povrede i da ga čeka borba za život. Mnogi navijači - a u hali ih je bilo 8.000 napustili su dvoranu u suzama zbog teške povrede Džonsona, koji je bio jedan od najboljih igrača u ligi.

Adam Džonson je rođen u Hibingu u Minesoti, igrao je na poziciji centra i služio se lijevom rukom. Igrao je u NHL-u za Pitsburg Penguinse, a onda je u Evropi nastupao u Švedskoj za Malme i u Njemačkoj za Augzbinger prije selidbe u Veliku Britaniju gdje je nosio dres Notingem Pantersa. Život je izgubio na meču protiv Šefild Stilersa, na gostujućem terenu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC