• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekadašnji olimpijac osuđen na dvije doživotne robije zbog brutalnog ubistva trudne djevojke!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji učesnik Olimpijskih igara Feliks Verdeho nikada više neće izaći na slobodu nakon jezivog zločina koji je počinio.

 Feliks Verdeho osudjen na dvije kazne dozivotnog zatvora Izvor: Ramon ''Tonito'' Zayas / Zuma Press / Profimedia

Bivši olimpijski bokser Feliks Verdeho osuđen je na dvije kazne doživotnog zatvora zbog ubistva svoje djevojke i nerođenog djeteta u proleće 2021. godine. koji je predstavljao Portoriko na Olimpijskim igrama 2012. godine, kriv je za ubistvo Kejše Rodrigez (27) pošto ju je najprije drogirao i potom bacio sa mosta u rijeku.

Ispostavilo se da je Verdeho pritiskao Kejšu da prekine trudnoću i da ju je fizički napao prije nego što joj je ubrizgao nepoznatu supstancu u krvotok. Naknadna istraga je pokazala da je u organizmu žrtve pronađen sedativ koji se obično koristi za životinje. Majka žrtve je javno izjavila da se čula sa ćerkom neposredno prije njenog nestanka i da je Kejša podijelila svoj strah da će Feliks doći kako bi provjerio test za trudnoću. Očajna majka je upozorila ćerku da bude oprezna, budući da je Feliks već prethodno prijetio.

Verdeho je došao kod Kejše u pratnji svog prijatelja, Luisa Antonija Kadiza, koji mu je pomogao da veže blokove za tijelo nesrećne devojke prije nego što su je zajedno bacili u reku. Prema izvještajima, Kadiz je kasnije anonimno pozvao hitnu pomoć i otkrio lokaciju tijela, a napominje se da je Kejša bila još uvijek živa u trenutku bacanja u vodu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC